![]() |
Witam!
Oczywiescie, ze masz racje... kazde zderzenie czlowieka z jadacym pociagiem konczy sie przynajmniej ciezkimi obrazeniami... ale gdyby jechal 20-30 na godzine to czas tego czlowieka na reakcje wydluzylby sie o kilka sekund a to wystarczy :) |
Cytat:
|
Witam!
no walsnie hahahaha jak dla mnie to te dwie osoby sie nie znaly... wyzszy facet wszedl na tory a za nim ta baba... a ze mysleli, ze rogatki sygnalizuja z powodu stojacego w tle pociagu to mysleli, ze zdaza przejsc zanim ruszy... na sygnaly nadjezdzajacego nie reagowali, bo mysleli, ze ten stojacy trabi... gosc jej zaslonil widok, bo byl ze dwa razy wiekszy... ten typ w ostatniej chwili zauwazyl pociag i sie zatrzymal, zrobil krok w tyl... babka zauwazyla ten pociag przed samym uderzeniem... widac, jak chce sie cofnac... to jest wlanie moja interpretacja :) ps. w chwili uderzenia slychac dzwiek lamanych kosci. |
Cytat:
|
WIesz co... ja tam cuckow nie widzialem ;)
Na discovery mowili, ze to bylo dziecko i jego ciotka |
Zal mi tego czlowieka (jego glupoty)
|
Witam!
ogladalem dokladnie ten filmik jeszcze i to nie jest dziecko! to jest baba jakas tylko, ze niska - wyraznie na poczatku widac, ze ma piersi. a co do samych oznaczen, to w zasadzie nie ma znaczenia, bo pociag nie powinien tak zapier**** przez stacje. tej osobie to i tak juz wisi. |
Cytat:
Oznaczenia... hmmm, w PL tez jest wiele przejazdow nieoznakowanych, a tam wyraznie slychac ostrzegawczy dzwonek - taki jak przy szlabanach. Pociag do tego caly czas trabil |
Witam!
a'propos filmiku z tym dzieckiem... rozumiem ludzka nieuwage, no coz dziecko, zdarza sie... ale kur** nie rozumiem glupoty wladz kolei - jak oni moga zezwalac na to, zeby pociak zapier*** z pelna predkoscia przez stacje napakowana ludzmi... przeciez to przejscie bylo calkowiecie nieoznakowane :( zero jaichkolwiek zabezpieczen... paranoja! |
Cytat:
Tak sie zastanawiam w jaki sposob ono nie zauwazylo tego pociagu, w dodatku wydajacego dzwiek ostrzegawczy. |
Cytat:
To jest na 100% prawidziwe, widzialem nawet na Discovery... oczywiscie bez samej koncowki emitowali. To dziecki praktycznie wpadlo na kamerzyste... :ysz: Apropos pociagow - Sam kiedys widzialem, jak 3ka na oko 13-14 latkow jechala stojaca na tych malych stopniech na koncu kolejki elektrycznej. Dla ciekawostki 1 chlopak i 2 dziewczyny :) |
Koleś chciał popełnić samobójstwo, ale w ostatniej chwili się rozmyślił. :)
|
niektorych poprsotu rajcuje takie cosik.
jednych naparza obcowanie z kobieta, innych z mezczyzna, jeszcze innych ze zwierzetami, dziecmi, a innym przyrost chemi w mozgu sprawaiaj wlasnie takie rzeczy... jedni jezdza na rowerze, inni lubia lazic po krzakach i straszyc ludzi, jedni jezdza 40km/h na expresowce, inni wchodza pod pociag. rozni ludzie, rozne potrzeby. "Cale zycie z wariatami" Pozdrawiam Edek |
jednym słowem JACKASS ;)
|
Ilość załączników: 1
nie no szok.
Brawa za refleks no i za głupote :) Filmik troszke starszy, widziałem na wagonach Ople Corsy wcześniejszej generacji. Ale co to za kraj nie wiem - końcówka adresu .nu nic mi nie mówi. Może Węgy czy Holandia? A to znacie? (załącznik) Też ad. pociągów, starszy filmik na pewno znany przez część z Was, a może i nie, ale warto zobaczyć, wygląda naturalnie. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:01. |