![]() |
Psychopata...
Ilość załączników: 1
Witam!
Dzisiaj dostalem na maila to co daje w zalaczniku. Po obejrzeniu tego zastanawiam sie do czego jest jeszcze w stanie posunac. To co jest na tym filmiku to po prostu szczyt glupoty i lekkomyslnosci :o. Ten koles to normalny psychopata ;). Nie wiem co ten typek chcial osiagnac, za malo mu adrenaliny chyba. Ma szczescie ze jeszcze zyje. |
cóś mi sie ten załącznik źle ściągnął albo coś w tym stylu... ale chyba o to chodzi...
http://www.backtothefuture.nl/almost 8) ps. są różne kółka zainteresowań ;) |
Cytat:
ps. Zalaczniki sciagaj przez download manadzera ;). |
to az niemozliwe...
|
Może mama go cyckiem nie karmiła jak był niemowlakiem ??
POzdor |
Witam!
o kur** niezly koles... ciekawe, czy jeszcze zyje... ale szczerze powiedziawszy to wolalbym ogladnac filmik, jak go jednak ten pociag zahacza :P |
jeden komentarz: *****
|
normalnie jackass ;)
pozdro ;) |
kurde w ostatniej setnej sekundy odskoczył. Incredible!
To by był Jackass tak w Rybniku pod pociąg wejść... trzeba to wypróbować (oczywiście nie na sobie) |
a moze jednak to bylo zmontowane, a niedorobki ukryte pod slaba jakoscia filmiku??
|
raczej wątpię.
ci kolesie to nieźli idioci. |
Ilość załączników: 1
nie no szok.
Brawa za refleks no i za głupote :) Filmik troszke starszy, widziałem na wagonach Ople Corsy wcześniejszej generacji. Ale co to za kraj nie wiem - końcówka adresu .nu nic mi nie mówi. Może Węgy czy Holandia? A to znacie? (załącznik) Też ad. pociągów, starszy filmik na pewno znany przez część z Was, a może i nie, ale warto zobaczyć, wygląda naturalnie. |
jednym słowem JACKASS ;)
|
niektorych poprsotu rajcuje takie cosik.
jednych naparza obcowanie z kobieta, innych z mezczyzna, jeszcze innych ze zwierzetami, dziecmi, a innym przyrost chemi w mozgu sprawaiaj wlasnie takie rzeczy... jedni jezdza na rowerze, inni lubia lazic po krzakach i straszyc ludzi, jedni jezdza 40km/h na expresowce, inni wchodza pod pociag. rozni ludzie, rozne potrzeby. "Cale zycie z wariatami" Pozdrawiam Edek |
Koleś chciał popełnić samobójstwo, ale w ostatniej chwili się rozmyślił. :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:24. |