![]() |
Alkocholem czuć ...
dzięki chłopaki, jesteście tacy fajni, he he
300 złoty za program ?? nie dzięki, załatwiłem sobie Deamon TOOLS (za darmoche), a alkochola miałem dla obrazów płyt, Deamon robi to równie dobrze. na szczęście zawsze jest jakaś alternatywa, a nawiasem mówiąc ciekawy jestem ilu z was ma piraty .... jestem ciekaw |
Cytat:
pozdr.:) |
... ale nie na tym forum
|
odp
Cytat:
|
Witam!
nie sluchaj Vojtasa tylko kup program albo znajdz sobie slodzik. |
Cofnij czas systemowy o kilka(naście) dni. ;)
pozdr. |
Alkohol
Dzięki, zadziałało, tylko niektóre wpisy w rejestrze miały specjalne prawa tylko dla administratora, pousuwałem prawa i wpisy.
Program sie pięknie zainstalował, ale nie uruchomił, skończył mi sie czas triala :) cóż, a taki fajny program był, i co ja mam zrobić ... ?? |
|
Miałem to samo wystarczy.....
Start>>Uruchom>>Regedit>>Szukaj>>Alcohol I szukaj i usuwaj z rejestru wpisy, aż wszytko usunie. Póżniej reset i powinno działać. Pozdro |
Alkochol - nie mogę zainstalować
Witam, mam W'XP, miałem triala najnowszego bodajrze Alkochola (120%), potem mi się Windoza wysypała, zainstalowałem ponownie system opcją "napraw system", system działał prawidłowo, ale Alkochol nie, próbowałem zreinstalować, nie dało rady, usunąłem z dysku pliki, próbowałem zainstalowac ponownie, nic nie dało. bawiłem się jeszcze kilka godzin szukając co blokuje instalacje (jakas usługa działająca, albo sterownik czy coś w tym stylu) ale nic nie wskórałem.
komunikat wyskakuje mi nastepujący : http://zabobon.atlantyda.pl/working.now/err_alc.gif Jeśli ktoś jest mi w stanie pomóc będę wdzięczny. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:40. |