![]() |
nvidia i język polski?
Witam wszystkich!!!
Zainstalowałem najnowszy sterownik nvidia do karty graf. i nie mam polskiego języka w Właściwości Ekranu/ustawienia/zaawansowane/karta graf. Nawet po deinstalacji tego sterownika i powrocie do poprzedniego też zostaje język angielski (a był polski). Na stronie nvidii producent podaje, że jest polski język w tym sterowniku. Czy można to jakoś zmienić? Z góry dziękuje za pomoc. pozdrawiam. |
a instalowales wersje **.**_win***_international_whql? czy english?
jak international, to cos sie pokielbasilo z systemem i instalator rozpoznaje ze masz angielska wersje systemu. a jak nie zainstalowales "international" to zainstaluj i juz. |
dzięki za reakcję!!!
Zainstalowałem wersję opublikowaną w ostatnim "Chipie", myślę ,że opublikowali by tą właściwą. Sprawdzałem - są obie i obie instalowałem |
Cytat:
|
Te z Chipa zajmują niecałe 11MB.
I to może być przyczyną? Pozdrawiam |
No to raczej nie - same angielskie zajmuja cos kolo 5 - 7 MB, na pewno nie 11. Ale jesli masz jednak miedzynarodowa wersje, to powinno sie dac zmienic ten jezyk. Teraz nie mam czasu, ale jutro poszukam w opcjach, moze akurat jest gdzies taka mozliwosc.
|
Byłem na stronie nvidii i faktycznie jest tam sterownik international o wielkości około 15MB, postaram się go ściągnąć gdzieś u kogoś, bo u mnie na modemie to majątek stracę, ale proszę nie rezygnuj z poszukiwania gdzieś w tych opcjach, bo się okaże , ze faktycznie wystarczy gdzieś coś przełączyć i gotowe. Ja niestety juz do tego nie dojdę, bo poprostu nie mam już pomysłu gdzie szukać przyczyny.
Z góry dziękuje i pozdrawiam |
Szukalem na wszystkie sposoby, ale nie udalo mi sie znalezc. Nie mam pojecia, co w takim razie zrobic, zeby pojawila sie wersja polska. Wlasciwie jedyne chyba rozwiazanie to sciagnac te sterowniki ze strony nvidii. No chyba, ze masz rzeczywiscie system ustawiony na jezyk angielski, ale to raczej rzuciloby Ci sie w oczy ;)
|
moze ta wersja z chipa po prostu jeszcze nie miala jezyka polskiego i juz
rozpakuj to i juz powinienes widziec po plikach czy jest jezyk polski |
No w sumie fakt - banalne rozwiazanie. Takie zawsze sa najlepsze (i najtrudniej na nie wpasc) :)
|
Dzięki wszystkim !!!
Już jest wszystko ok, poprostu ściągnełem ten plik 15MB international, zainstalowałem go i jest polski. Jeszcze raz wielkie dzięki !!! Pozdrawiam. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:02. |