Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Juwenalia pod patronatem Pani Smierc (https://forum.cdrinfo.pl/f5/juwenalia-patronatem-pani-smierc-34630/)

MacGyver 13.05.2004 14:15

Cytat:

Napisany przez barraqda
:) kilka dni minelo, ale wrocilem dalej was meczyc.
:piwo:

:ysz: ???

barraqda 13.05.2004 00:22

:) kilka dni minelo, ale wrocilem dalej was meczyc.

:piwo:

Air 12.05.2004 12:41

Cytat:

Napisany przez barraqda
judenalia

a tak apropo to teraz dobry tydzien byl 3 osoby zabili policjanci niekcacy

Długo Cię nie było!! I znowu pojawiają się trafne spostrzeżenia :piwo:

barraqda 12.05.2004 12:29

judenalia

a tak apropo to teraz dobry tydzien byl 3 osoby zabili policjanci niekcacy

andrzejj9 11.05.2004 16:31

Cytat:

Napisany przez MacGyver
...jak pisze dzis Wirtualna Polska:

:sciana:

ehhh, no wlasnie....

MacGyver 11.05.2004 15:09

...jak pisze dzis Wirtualna Polska:
Cytat:

Napisany przez wiadomosci.wp.pl
Zdaniem nowego komendanta wojewódzkiego policji w Łodzi inspektora Janusza Tkaczyka, ze wstępnych ustaleń wynika, że osoba wydająca amunicję policjantom interweniującym podczas zamieszek na osiedlu studenckim, nie potrafiła odróżnić rodzaju amunicji. Komendant zastrzegł, że do wniosku tego doszedł po rozmowach z policjantami.

:sciana:

andrzejj9 11.05.2004 15:05

Cytat:

Napisany przez 47
Amunicje kałczukową trudno odróznic od ostrej, różnią sie tylko wagą i małym nacięciem na łusce, dodadać do tego stres i o pomyłkę łatwo, fakt że ci ludzie są szkoleni a środki jakie panstwo przeznacza na szkolenie policji są po prostu śmieszne.
a co do dresów to ja wsadziłbym ich wszystkich w pociągi z trzema paskami i wysłał na Kamczatkę, zamkną ich w obozie z trzem ogrodzeniami z drutu kolczastego i dał im beje niech się wybiją na wzajem. To jest banda po*******onych bezmózgich *****i którzy są zbyt głupi żeby coś do nich dotarło. (( ((
Pozdro
Dresy na Kamcztkę :peace: :peace:

Tak, o tym "szkoleniu" naszych policjantow ostatnio wspomnieli w telewizji: jedne lub dwa szkolenia rocznie ze strzelania, po kilka naboi na osobe.... szkolen w zakresie jazdy samochodem nie ma wcale... O zachowaniu w sytuacji stresowej zapewne rowniez mozna zapomniec. A potem nic dziwnego, ze zachowuja sie w ten sposob.... Ale to nie jest normalne i nie moze tak byc!

47 11.05.2004 00:26

Amunicje kałczukową trudno odróznic od ostrej, różnią sie tylko wagą i małym nacięciem na łusce, dodadać do tego stres i o pomyłkę łatwo, fakt że ci ludzie są szkoleni a środki jakie panstwo przeznacza na szkolenie policji są po prostu śmieszne.
a co do dresów to ja wsadziłbym ich wszystkich w pociągi z trzema paskami i wysłał na Kamczatkę, zamkną ich w obozie z trzem ogrodzeniami z drutu kolczastego i dał im beje niech się wybiją na wzajem. To jest banda po*******onych bezmózgich *****i którzy są zbyt głupi żeby coś do nich dotarło. (( ((
Pozdro
Dresy na Kamcztkę :peace: :peace:

.::piotrek::. 10.05.2004 16:44

Niektorzy ludzie to *****e jak im sie nudzi to niech sobie kupia worek treningowy i sie wyzyja, a nie wszystkie imprezy musi psuc. Policja jakby miala wiecej palcy to by sie moze doliczyla tych "ostrych" naboji.

czero 09.05.2004 23:56

W TV widzialem, wypowiadal sie jakis policjant i mowil, ze to byl nieszczesliwy wypadek, poniewaz policjantom zostalo przyznaczone 26 sztuk nie tej amunicji ktora miala tam byc, 19 sztuk wrocilo do komendy, wiec 7 zostalo wystrzelonych.
Tak sie zastanawiam, kto w tej policji pracuje, jezeli przygotowujac sprzet na interwencje nie potrafi rozroznic dwoch rodzajow zupelnie innej, jak mi sie wydaje, amunicji. No bo zeby nie rozroznic amunicji ostrej od kauczukowej :ysz:
Najsmieszniejsze jak ten policjant sie wymigiwal od odpowiedzi przenterki na pytanie "jak osoba "kompetentna", znajaca sie na rzeczy myli amunicji i doprowadza do nieszczescia".
Te pozostale 19 sztuk nie zostalo wystrzelone, bo ktos powiadomil w czasie akcji swojego przelozonego, ze sa uzbrojeni w ostra amunicje. Na szczescie, bo pewnie ofiar byloby wiecej.

Pawel_k 09.05.2004 21:14

szkoda chlopaka i tych 2 dziewczyn :(

Ghost_mode 09.05.2004 21:11

niestety, smutny jest fak, że
wszędzie wokół ludzka głupota daje o sobie znać :ysz:

smolik 09.05.2004 20:43

Z tego co wiem to te osoby w szpitalu to studenci...
To samo tyczy się tego 19-latka...

Edwardo 09.05.2004 20:31

mnie jeszcze zastanaiwa fakt taki, ze na onecie wyraznie nie napisali kto kim byl do jakiej grupy przynalezal.
"19 letni mezczyzna"
no i juz nie wiem czy to byl student czy nie, tak samo ze dwie kobiety leza w szpitalu, ale one braly udzial w rozrobie czy porpstu osoby postronne?
tego tez nie wiem.
moze w faktach cos mowili?ja TV nie mam, wiec nie ogladalem.
jak wiecie cos to napiszcie, dajcie tez moze zrodlo jak macie.
z gory thx!

Edek

smolik 09.05.2004 20:19

Dziękuję Bogu że się przeziębiłem i zrezygnowałem z pójścia w sobotę...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:42.