![]() |
Litte-On 811s - dobra czy zła ?
Na swój sposób można zawriować czytając wypowiedzi na temat Lite-On 811s. Sam stałem się posiadaczem takiej nagrywarki i po lekturze forum, zaczynam się zastanawiać czy dobrze zrobiłem kupując ją.
Może ma nie tylko złe strony ? Może znajdą się zadowoleni użytkownicy tych nagrywarek, którzy zechcą się podzielić dobrymi informacjami o niej. Jak nagrywa płyty. Jakich nie nagrywa itd. itp. :ysz: Z góry dziękuję za wszystkie informacje ... Mam nadzieję, że nie tylko mi się przydadzą. |
Mam mam model 401 przerobiony na 811 od miesiaca.
Jak dotad zadnych problemow. Nagrywam zregoly fimy. Plytki ktorych uzywam to AXE AZO - 4x. Płytki w mire tanie i jak dla mnie bardzo dobre (cena na allegro 3,9 zl). Sa czytane bez problemu w wiekszosci stacjonarnych DVD. Jak dotad wypalilem kolo 40 plyt i zadna snie nie spalila. |
Ja tez mam litka 811 i nie zamienil bym go na zadna inną :-) (chyba) Wypaliłem kilkadziesiąt plytek i nie zepsułem zadnej. Wszystkie chodza. Pozdroofka. Litek is the best!:-)
|
ja też mam 811s ale niejestem z niej zadowolony . Nagrywarka x8 a jak nagrywam x4 to przynajmniej 70% płyt jest niedoodczytania pod koniec płyty, jak nagrywam x2 to jest OK.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:31. |