![]() |
Program do drukowania przelewów
Witam,
poszukuje programu do robienia przelewów, tzn chce wpisać nr konta i inne dane a potem wydrukowac te blankiety. |
poszukaj na stronie CHIPa, oni przewanie maja takie "bajery" ;)
edit: no i prosze, druga pozycja z googla - http://download.chip.pl/index/downlo...e_aktpage=%202 :) |
Może program Druczek (lub inna odmiana) z JZK ???
Chociaż płatny ale niezastąpiony :spoko: |
Druczek w ostatnich wersjach mnie wkurzyl - nie da sie wydrukowac 4 odcinkowego przelewu na jednej stronie A4 (w starych wersjach dalo sie), za to moze to zrobic na zakupionych u nich blankietach, nie tak tanio to wychodzi. Ogolny przerost formy nad trescia.
Za to swietnie sprawdzaja sie darmowe Druki IPS, mozna nimi robic wszelkie formularze do urzedow w tym i wydruku przelewow. Wszystkie typy formularzy pobiera z netu - pelna kultura. Z czystym sumieniem polecam.8) |
Cytat:
|
.. jak żona zobaczyła te druczki IPS-u, to się ... zakochała :* :serdusz:, dzięki grzeniu za info.
|
Chyba sobie ściągne te Druki IPS-u. Jak robiłem PITY toteż z nich korzystałem i były łatwe w obsłudze.
Jeszcze raz dzięki wszystkim za odpowiedzi. P.S. Nie chce zakładac nowego tematu, bo po co, więc pytam tu: Czym otworze pli o rozszerzeniu ai? Wiem że on jest z Adobe Illustatora, ale jego nie mam. Paint Shop Pro 8, Xnview, IrfanView nie umią go otworzyć. Może jakaś inna przeglądarka? |
Wole przelewy z eBanku, a w szczegolnosci oplaty stale.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:01. |