![]() |
Jak moge nagrac plyte cd-audio?
Chcialbym sie dowiedziec jak moglbym nagrac se plytke odtwarzana w wiezy z moich mp3 ? Jak to zrobic i co jest do tego potrzebne. Z gory dziekuje
|
ty tak pytsz naprawde, czy zartujesz ???
|
hcialbym sie dowiedziec jak moglbym nagrac se plytke odtwarzana w wiezy z moich mp3 ? Jak to zrobic i co jest do tego potrzebne. Z gory dziekuje[/quote]
wiesz tego nie wiedzieć to naprawde trzeba być ******* ale skoro jesteś początkujący moge ci pomóc ale najpierw podaj nazwe programiku w którym smarzysz naleśniki Najlepiej gdyby był to nero bo znam go najlepiej wtedy powiem co jak gdzie i kiedy |
A ja ci moge pomóc w WinOnCd 3.8.
|
mam pytanie
probowalem z pliczkow mp3 zrobic plytke audio ale po wypaleniu jej sprzet audio jej nie widzi, cd-rom jej nie widzi , tylko nagrywarka. Probowalem odpalic po winampem ktorys z nagranych utworów- cisza. i do tego utwory dziwnie krotkie?. Spróbowalem tez najpierw przekonwertowac mp3 do wave ale efekt koncowy ten sam. wszystko to za pomoca Nero i Acer'a edit pod innym softem efekt ten sam! pozdrówka bartula |
Może to zabrzmi banalnie ale może nie wybrałeś w opcjach przy nagrywaniu "Audio CD" tylko "ISO"?
|
przekonwertuj czymkolwiek do wav'a next sprawdź czy są ok / tak dla pewności :)/ next w wypadku winoncd, progs sam sie zapyta czy audio czy inny format to wybierz audio i wypalać, aha jak nie chcesz przerw miedzy track'ami to prawy klik na track'a w projekcie i gap na zero z opcją że do wszystkich w tym projekcie i jest nawet w TAO "koncertówkę" tylko trzeba by za pomocą fade in i fade out zjechać początki i konce kawałków do poziomu zero w nero będzie podobnie
pozdro |
Cytat:
Włożona w tym samym kompie do CD-romu : nie widzi jej wogóle ??? Włożona do wieży -> komunikat "no disc" natomiast drugim kompie (laptop) plytka widziana jest jako AUDIO i poprawnie odtwarzana JAkies sugestie ??? pozdrówka bartula |
Może CD w twoim kompie jest strszej daty i nie lubi smażonych naleśników? Spotkałem się z tym przy napędzie 24x. W ogóle nie widział palonych płytek audio i data. To samo może dotyczyć compactu. Czy użyłeś CDR czy CDRW? Mój compact nie widzi CDRW (no disc) sformatowanych na 650MB i zapisanych jako Audio.
Pozdrawiam Kros |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:11. |