![]() |
no własnie
Cytat:
|
hosa: no to niezly sprzedawca... jest programik co wyciaga bina z execa...albo ladujesz execa do innego sofcika i juz ci wchodzi do nagrywary...
|
Ilość załączników: 1
mialem podobny problem z litkiem SOHW-812S , jedyne wyjście to użyć program mtkflash i bios do litka w formacie BIN , wlasciciel sklepu to mój kumpel gdzie kupilem litka poszedłem do niego i podpielismy inny naped tam zrobilem upgrade i potem wyciagnołem z niego nowy bios w formacie BIN i zapodałem z pod dos'a i wszystko smiga pozdro i zapodaje w załączniku bios US0J.bin
|
zobacz na nalepce przyklejonej co to za model (prawy gorny rog)sam mam 812s i z tym biosem niemialem klopotow.
|
Cytat:
|
Ano mam SOHW 812s... Przynajmniej tak się zglasza. A pisze dokładnie : Unable to flash firmware. Please contact to your vendor...". Firmware w wersji USO1...
|
a jaka masz nagrywarke?
bo wiesz, zeby wgrac firmware USOJ do 812s trzeba miec naped 812s ;D :D :D :D napisz dokladnie jaki blad wywala, bo z tego napiasales "can uptate" jezeli "uptate" znaczy "update" to wywala ci dokladnie "mozna updejtnac, prosze skontaktuj" |
BIOS lite-on
Mam problem... Sciągnąłem biosa US0J do lite-on`a 812, ale nie chce się "wgrać". Sygnalizuje jakiś błąd (Can uptate, please contact...). Nagrywarka jest "sama" na 2 kanale, master. Win98 SE, płyta intel 845.
Ręce opadajom ! Help ! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:30. |