![]() |
książka telefoniczna
Rzucilibyście linka do jakiejs dobrej ksiazki telefonicznej. Takiej dla abonentow prywatnych co by sie dalo adres i numer domu znaleźć, wyszukac wszystkie osoby zdanego miasta itp...
Jest cos takiego bo kiedys miałem przyjemność tam zawitac jednak teraz nie potrafie tego odszukac. Nie chodzi mi o www.pkt.pl |
Przylaczam sie do prosby, jeszcze niedawno sprawdzalem przez fona via GPRS na wapie i pieknie mi wyszukal wszyskie dane abonentow prywatnych. Czyli to COS istnieje, ale niech ktos powie jak to znalezc.
thnx |
jesli chodzi o telefony stacjonarne - to kiedys byla taka strona, ale teraz ja chyba zlikwidowali i powstaly takie ksiazki tel. na plytkach kazdego wojewodztwa? niedawno bylo o tym na forum
pozdro ;) |
tak... na CD tez, ale mozna sobie sciagnac pliczek z netu - ostatnio nie bylo jeszcze wszystkich woj.
tylko nie pamietram jaka to byla strona... ale pewnie telekomuny :) |
Kombinujcie, kombinujcie, może ktos na cos wpadnie.
|
Pamietajcie ze telekomuna nie udostepnia juz adresow i numerow domow konkretnie a o to wlasnie w tym wszystikim chodzi.
|
No właśnie. Ja mam książkę telefoniczną na CD z Telekomunikacji. Wszystko pięknie, tylko jak zrobić coś takiego że znam numer telefonu a chce sprawdzić kto to jest? w tą stronę już się nie da. :zly:
|
No nie mowcie ze nie ma mocnych... Co jest z wami?
|
Cytat:
|
nie lamie ustawy ten co szuka danych ale ten co je udostepnia bez zgody
byc moze zabrali sie juz za to i nie ma takiej sronki |
Ja pod drzwiami przed chwilą znalazłem książki tpsa, firmy i klienci indywidualni dla mazowsza, jak ktoś chce to mogę zeskanować i wysłać :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:47. |