![]() |
A moze by tak Top online?
W zbiorze skryptow VB z wykupiona licencja znajduje sie skrypt TOP ONLINE - wyswietla laczna ilosc siedzenia danego uzytkownika forum w godzinach, pozniej dniach itd. Ja osobiscie jestem ciekaw ile i kto spedza na forum najwiecej czasu, kto najmniej itd. :)
Co o tym myslicie? pozdro ;) --edit-- mialo byc MOGĄ a nie moge :p poprawcie mody |
No, zaznaczyłem "Jestem ZA" ... ale co by nie zasmiecać Forum to te informacje niech będą "schowane" w widoku profilu :spoko:
|
Cytat:
|
nie.... wedy w statystykach doszlaby opcja TOP ONLINE (a raczej link) - klikasz w niego - i masz osoby ktore najczesciej siedza (pierwsza 10) i do tego ile czasu spedzil LACZNIE na forum! nie ze w profilu :)
pozdro ;) |
No to Smarek połączmy Twoją propozycję z moją :spoko:
czyli: TOP Online na stronie głównej Forum ... pierwsza 10-ątka (plus opcja pokazania całęj listy użytkowników wraz z czasem) ... no i statystyki w profilach każdego użyszkodnika ;) :spoko: |
ale po co?
|
To mi sie podoba, jestem za ;)
|
Nie mam zdania, dlatego zagłosuje na Nie interesuje mnie TO.
|
Cytat:
|
faktycznie fajne by to bylo, ciekawe czy zalapalbym sie na top10 :D proponuje tak jak pisali koledzy Smartek i MacGyver - poloczyc obie propozycje podania statystyk
|
a jak ja mam caly czas zapuszczona stronke forum?
|
Edwardo to jesteś "namber łan" - gratuluje wygrał pan robot kuchenny i grabie trójzębne :)
|
Witam!
Rowniez jestem ZA, to moze byc ciekawe... |
Cytat:
gratuluje rowniez |
Popieram taki pomysl :spoko:.
Tylko, podobnie jak MacGyver uwazam, ze powinien byc w profilu. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:16. |