![]() |
Testuję Audio DVD Creator. Ale wersja 1.50. Mam pytanie - czy w wersji 1.60 trial widać już w menu tytuły poszczególnych utworów ? Bo w 1.50 widać Titlesy czyli tytuły poszczególnych albumów. Chaptery są, kazdy na jednym utworze ale widac je faktycznie tylko po zrobieniu DVD. A jak jest w wersji 1.60 ?
Pozdrawiam Jabba |
Cytat:
|
Teraz mogę już z całą pewnością stwierdzić, że była to wina mp3. Zgrałem sobie materiał bezpośrednio z płyty, no i jest super. Zgrany album zajmuje trochę więcej miejsca niż wspomiany wcześniej Audio DVD Creator, ale za to jakość i możliwości są większe.
Teraz też mogę powiedzieć z całą pewnością, iż wskazując materiał wcześniej zgrany już na HDD, program dołącza następne albumy. Wszystko to bez potrzeby ponownego przetwarzania. Dzięki serdeczne za sugestie i podpowiedzi, oraz pozdrawiam wszystkich !!! :spoko: |
Poszedłem prostrzą droga. Skorzystałem z mp3 przerobionych do wav. Być może to jest ta przyczyna która powoduje tą przerwę.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Może ty to robisz od razu z płyty i przez to ten problem zaraz sam tak zobacze |
Tą wersje którą mi udostępniłeś, jest trochę inna. Ale mały problem z przejściem pozostaje. Teraz już nie ma trzasków - i całe szczęście - ale jest przerwa między utworami. Jest to nie wiele, ale jakiś ułamek sekundy. No i jest to uciążliwe przy zmiksowanej muzyce - np. elektronicznej, gdzie są płynne przejścia. Ty wspomniałeś, że u Ciebie tak się nie dzieje, więc jak to robisz?
|
Udało mi się dorwać wersje 1.0.1 - i to tym programem testuje
|
Cytat:
|
Ale zauważyłem jeszcze coś odnoście łączenia. Jeżeli cały materiał masz na HDD i dodajesz do tego samego folderu to on - te pliki vob - sam łączy. Więc Shrink jest nie potrzeby. A te trzaski są niestety, nawet na stacjonarym. Może to wina wersji !!!. Z jakiej Ty korzystasz. A załącznik do twojego emaila do doszedł !!!. Może jeszcze raz.
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...tid=8996&stc=1 Próbowałem opcji MP1 pisze że niby ma lepszą jakość ale mój stacjonarny nie czyta tego |
Cytat:
|
Cytat:
|
Moje kolejne doświadczenie to takie, że coś strzela pomiedzy poszczególnymi utworami. Jak to wyeliminować?! A po drugie jakoś nie wpadła mi w "oko" funkcja dokładania menu - proszę o podpowiedź ! ;)
I jeszcze raz powróce do dźwięku. Jaką metodę stosujesz i jaką uważasz za najlepszą. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:03. |