![]() |
pomóżcie!!
zrzuciłem film na dysk DVDDecrypterem , teraz chce wydzielić sam film, jedną ścieżke dzwiękową i jedne napisy.Próbowałem DVDShrinkiem i oki udało sie , ale jak chce to wypalić Shrinkiem to i tak jeszcze raz on chce to dekodować.
Czy tak właśnie ma być? A może można jakoś wydzielić to co chce Shrinkiem i wypalić w Nero? Jeżeli tak to jak?Prosze o pomoc |
Moim skromnym zdaniem Shrink nie chce nic dekodować, tylko chce użyć DVD Decryptera aby wypalić zrobiony przez siebie obraz ISO, o ile oczywiście taki obraz Kazałeś mu zrobić. Shrink sam płyt nie wypala, zleca wypalenie albo Nero albo właśnie Decrypterowi.
|
Cytat:
Mniej więcej wiem o co chodzi ale i tak stoje w miejscu. Heh chyba wróce dp prościutkiego CloneDVD2 , chociaż chciałbym zacząć kopiować filmy przy pomocy DVDDEcryptera bo jakość podobno lepsza. No nic może ktoś mi pomoże jeszcze. |
Wydaje mi się że tak ma być bo Shrink tworzy nową strukturę płyty która różni się od pierwowzoru z którego usunołeś różne elementy i jeżeli nie kompresujesz filmu to nie następuje decodowanie tylko tworzenie nowej struktóry co trwa kilka minut.
|
Cytat:
postaraj sie okreslic jasno problem, na pewno znajdzie sie rada. pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:45. |