![]() |
no tak... ((
Moze jakies patche sa do gier??? ale malo prawdopodobne |
Miałem myche z 5 przyciskami i te dwa dodatkowe boczne chciałem wykorzystać w grach np. AA do przechylania się w lewo i prawo :jem:
kombinowałem na wszystkie sposoby i w różnych grach i kupa :wsciekly: sterowniki też na nic - myślę że aby to działało to goście którzy piszą gierki musieli by uwzględnić obsługę myszek z programowalnymi przyciskami w swoich produktach. W windzie natomiast mogę je zaprogramować ale tylko w takim zakresie jaki dają sterowniki myszki 8) kiedyś natomiast żadna gierka nie obsługiwała trzeciego przycisku ani scrolla tak więc może trzeba jeszcze poczekać ??? |
sciagnolem, zainstalowalem i nic.
Teraz zaowazylem, ze nawet przycisku w scrollu sie nie da zaprogramowac, a na poprzedniej myszce to robilem:blee: w win wszysto ok, bez zmian |
wez moze sciagnij do niej nowsze oprogramowanie, bo z tego co czytam to te przyciski da sie programowac
edit: http://www.logitech.com/index.cfm/do...contentid=7636 ;) |
Logitech MX310
Jeden guzik zupelnie nie reaguje, a dwa pozostale niby tak... w grze monit o podanie nowego klawisza znika, tak jakby uswawienie zostalo wprowadzone, ale wyswietla sie poprzednie ustwienie |
a co to dokladnie za mycha ???
i kurde zeby nie dalo sie tych przyciskow programowac :blee: |
wlasnie rolka i przycisk w rolce dziala OK... ale mam pozatym jeszcze 3 dodatkowe, ktore sie niechca zaprogramiwac :)
|
jesli masz mozliwosc programowania tych przyciskow w windzie to nie ma problemu
ja czasem swoj trzeci przycisk ustawiam jako PageUp/PageDown, tak tez ustawiam w grze i juz - np. UZYJ/USE to PageUp :) |
mysza i dodatkowe przyciski
Mam mysze logitecha z dodatkowymi przyciskami... wszysko jest ok, ale chcialbym je zastosowac w grach... oczywiscie za cholere w klawiszologi sie nie da.
Czy sa jakies nakladki, patche ? Czy da sie to zrobic? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:52. |