![]() |
OpenOffice i nie przeszkadzają mi jego błędy czy zbyt długi rozruch, nie jestem wymagający :)
|
A i można go z Knoppix-a albo Aurox-a Live używać bez instalacji na HD i zaśmiecania sobie windowsa.
|
OpenOffice bo jest dla windows i linux-a.
Legalny (za darmo) a to powoli zaczyna mieć znaczenie. |
kiedys office 95 [ha nikt go nie uzywa ;)] a teraz office 2000/xp/2003
open office tez mialem ale brakowalo paru funkcji :( |
Microsoft Office 2000 Premium :)
|
@nimal
jest w tym duzo racji, co napisales. Czy ktos z Was widzial kiedys jakas ksiazke o CALYM wordzie? Przeciez to sa wielkie cegly, i jak kilka przegladalem to naprawde praktycznie same konkrety. Coz, chyba wiekszosc z wordoklepaczy uzywa recznego numerowania, wyrownuje spacja, nie ma bladego pojecia o odwolaniach, o stylach to moze cos slyszala, ale jak pisze wieksza prace to i tak ustawia caly akapit za kazdym razem osobno itp. Oczywiscie, kazdy pewno kiedys tak zaczynal, ale nawet ChiWriter czy Tag dla czesci z pisaczy okazywaly sie zbyt rozrosniete. |
Używam Office XP (2003 mi się nie spodobał), a w pracy OpenOffice
|
obecnie pracuje w domciu na MS O 2003pl w pracy na 2000 pl
dlugo uzywalem StarOffice 5.2, potem OO, ale wuchte rzeczy przychodzi mi z zalacznikami w wordzie i pps, czasem exel, wiec musialsbym miec czytniki do tych progsow, a po co mi dwa progsy biurowe 1. sa darmowe czytniki do worda i innych progsow z pakietu MS 2. to nieprawda ze OO jest skromniejszy w mozliwosciach czy trudniejszy w obsludze - wszystko jest kwestia przyzwyczajenia 3. wiekszosc z nas nie wykorzystuje nawet tych 30% mozliwosci worda - wiekszosci spokojnie by wystarczyl wordpad ;) imho wiekszosc ludzi wykorzystuje nie wiecej niz 1% mozliwosci worda, a jak mysli inaczej, to znaczy ze nie zna tegoprogramu ;) |
ja niegdyś legendarny '97
zazwyczaj pracuję w biurze na 2000 a czasami na xp 2003 jeszcze nie testowałem ... |
dzieki Patrix
no to pieknie, jak tak dalej pojdzie to moze kiedys ms splajtuje. jak bym mial zalozyc firme z paroma kompami to bym sie nie zastanawial, poki co oba offie'y moge miec za darmo ;) |
Cytat:
O2004 bedzie wg. mnie tylko na mac'a, na windupe szybko nie bedzie, dopiero O2003 wylazł. B.G. chyba przy zdrowych zmysłach jeszcze jest (chyba). |
Cytat:
Tak to jest jak się pisze w pospiechu ... ;) |
Phi, Office 2004 jest narazie w wersji for Mac, nie ma go jeszcze na Windowsy i sądze, że prędko go nie będzie... M$ ma teraz inne ciekawsze zajęcia ...
|
Jak dla mnie wystarczy MS Office 2000, bo juz 2003 pro PL jest do bani.......
zreszta ktos na forum ma (tylko juz nie pamietam kto) swoje motto: "im więcej okien tym więcej kitu" |
Office 97
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:29. |