![]() |
Ja mam to samo i nawet słodzik mi nie pomógł........ Miesiąć juz mam tą gre i nie moge jej odpalić !! Pomóżcie plisssss
|
Cytat:
|
A ja mam taki problem...mzoecie cos poradzicie.No to sciagmelem 4cd,img pliki.No to alcohol i zainstalowalem.I teraz odpalalm deamons tools,biore cd1 odpalam gre i pisze "insert true crime 1"....Co jest??opcje w deamons tools mam podstawow ustawione,moze jakis inny prgram lepszy??Pomozcie
|
u mnie nie wyskakuje błąd ~.tmp tylko aplikacji truecrime.exe piszą tam takie bzdety ze aplikacja wykonała nieprawidłową operacje i zostanie zamknięta. co do alcohol120% to sam miałem go zainstalowanego także miałem daemon tools i cloneCD. próbowałem i z tymi programami odpalić i bez nich(na zagranicznych stronach czytałem ze one mogą przeszkadzać)po za tym ziomek mówił mi ze był u qmpla(który zalatwiał mi gre) i pokazywał mu ze gra nie włącza sie na 32MB karcie ale jak włożył 64MB to gra odrazu poszła, serio to zadna ściema
|
odp
Cytat:
|
A Wy To Wszyscy tutaj z tymi safediscami to tak za przeproszenie pie**olicie. u mnie tez wyskakuje błąd aplikacji i co z tego skoro mam za słabego kompa. słyszałem 2 wersje:
1. trzeba mieć karte graficzną minimum z 64MB 2.trzeba mieć procek minimum 1.5GHz mój komp to Duron800MHz Geforce2MX200 32MB i gra nie chosi a u mojego qmpla na procku Duron1.7GHz i Kartą Geforce2MX400 64MB giera włącza sie bez problemu... Pozdro :D |
Cytat:
|
Cytat:
Wolf, to raczej nie są kopie 1:1... |
Cytat:
dwa dni temu wyszedł "słodzik" , z nim wszystko gra. |
JEst juz ***** do tej gry, wiec nie ma problemu;)
|
Cytat:
Hanek miałeś raczej już podmieniony plik exe na płycie bo SD od wersji 3.10 bloklistuje CloneCD 4.2.0.2 |
Cytat:
|
Piteriel możliwe ze towersja juz skrakowana.
|
Ja mam 4CD z NETA i były obrazy robione w CLONE CD i zapewne tam zadziała ;). Gierka chodzi ;) i luzik :D. Więc ludziki da się ;)
PS. Giera działa bez słodzika |
True Crime
Udalo mi sie wykonac poprawna kopie tej gry nagrywarka TEAC 48x16x48 (CDW548E). Uzywalem Profiller'a w wersji 1.2 oraz Clone CD w wersji 4.2.0.2. Jak narazie gra zainstalowala sie i dziala poprawnie;) Z tego co wiem, zabezpieczona jest tylko pierwsza plytka, nagralem ja z predkoscia x4 z dokladnie ustawionym i przegladnietym progfilem zabezpieczenia.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:11. |