![]() |
help z RPC
mam taki problemik
zresetowalem komputer po 2 dniach non-stop dzialania i mi wywala okienko z bledem RPC takie jak przy bladterze. ale latke instalowalem. na sasera tez zainstalowalem. i wciaz to samo. za 60 sekund reset wyskakuje... co zrobic? robakow raczej nie ma bo skaner "mks-vir - usuwanie robakow" nic nie wykryl. dodatkowo wywala mi blad windowsa z Generic Host Process for Win32 Services szAppname:svchost.exe szModName:ntdll.exe najlepiej prosilbym o pomoc na GG 2540045 z gory THX! |
To jednak masz wirusa :) Blaster wciaz dziala jak widac... no albo sie posypalo zdalne wykonywanie procedut RPC i trzeba reinstall zrobic.
|
no ale pryeciez zainstalowalem late na blastera, sasera a i scaner nic nie wykryl zadnych robali...
|
Tutaj masz ca³y opis:
http://www.komputerswiat.pl/informac...worm/worm.html Sprawdĵ innym skanerem niż mks. |
to napewno nie jest blaster, nie mam ytakiego wpisu w rejestrze ani pliku na dysku msblast.exe
|
FW masz?
pozdro ;) |
kurde, zainstalowalem juz tyle lat...
firewalla mam, jestem w lanie, fw siedzi na serverze... |
no i poradzilem sobie sam :)
problemem byl trojan:hacktoolfumn oraz suslix heh, a ja chyba z 10 latek zainstalowalem... dzieki za pomoc wszytkim ktorzy cokolwiek usilowali pomoc :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:23. |