![]() |
Nagrywarka DVD z Allegro (nowka).
Witam,
Znalazlem przed chwila na Allegro taka oferte: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25604118 Nie planowalem na razie kupna nagrywarki DVD i teraz raczej tez tego nie zrobie, ale tak teoretycznie chcialem sie zapytac - dobry jest ten model? Bo z tego, co kiedys o nim slyszalem, to chyba wcale nienajgorszy, a i predkosci nagrywania wydaja sie calkiem niezle. Troche przyznam zaskoczyla mnie cena, bo wydawalo mi sie, ze kosztuje on jeszcze powyzej 500 zlotych, Czy ta aukcja to jakas rzeczywista okazja? |
Prawie na pewno są to 401 lub 411 przerobione na 811.
|
Hehe niezly motyw......Ciekawe czy rzeczywiscie gosciu tak przerabia i sprzedaje.Czysty interes........
|
nie jest zly ale na twoim miejscu jesli chcesz kupic liteon to kupilbym sohw-812s lub poczekal na sohw-832s. jeden i drugi zapisuje dvd+/-r z 8x tylko ze 832 ma fabrycznie dodana obsluge nagrywania dvd+r9 a 812 mozesz przerobic na 832.
pozdrawiam |
o kur.. ale cena :D lol ?! chyba wezme zaczne nimi handlowac na placu po 350 zl i znade mnostwo kupcow lol jaki przekret :D chyba ze wypadly z ciezarowki :>
|
Dobrze Ci radze, lepiej kup sobie w Proline 812S za 385 zł z 2 letnią gwarancją :) http://www.proline.pl/shop.php?prodi...3132535f4f454d Można ją przerobić na DL czyli 832s :) a 811s raczej nie przerobisz :(
|
heh ona zpewne juz jest przerobiona ;] po za tym ja nie mam glowy zeby si bawic w przerabianie jeszcze cos spie... i bedzie klops... ;] dopuki mi cos dziala wole teog nie ruszac :P
|
Cytat:
Na razie temat interesuje mnie czysto teoretycznie, ale fajnie, ze rowniez ten sprzet tanieje w oczach. Jakie 10 miesiecy temu bawilem sie w jasnowidza i przepowiadalem, ze do przyszlych wakacji nagrywarke DVD bedzie mozna kupic za okolo 300 zlotych. Nie jestem jednak pewien, czy sam wtedy sobie wierzylem, ale jednak. Fajnie :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:11. |