![]() |
Wyjście TV i GF4 MX440 with AGP8X
Witam serdecznie. Posiadam karte graficzną
GF4 MX440 64-bit AGP8X 64MB z TV/OUT Próbowałem sobie oglądnąć film na TV, ale niestety widze ciemność. Sterowniki mam najnowsze ze strony www.nvidia.com i stery wykrywają telewizor. Włanczam klonowanie, ale w TV nawet nic nie mrugnie. Kabel sprawdzałem czy działa i wszystkie żyły stykają. Próbowałem na innym telewizorze, ale to samo :( - Kabel dobry - TV Dobre [bo działało niedawno] - Konfiguracja :ysz: na takiej działało jak ostatnio coś oglądałem Próbowałem również TV-Tool [najnowszą wersją] Stery 56.72 Posiadam Windows XP z SP1 + all poprawki Karta graficzna działa poprawnie. Nie jest podkręcona, ani te bajery. Stery oryginalne. Pomocy |
a na tv przelaczyles na AV? ;)
sproboj tak: podepnij kompa pod AVin w tv, wlacz tv na AVin uruchom komputer ale bez podpietego monitora. u mnie od razu widac na tv jak laduje sie bios i sprawdza ramce. |
Tak TV mam na AV ! Nie jestem kompletnym *****em. A twój sposób nie działa....... :-o
|
przeciez nie powiedzialem ze jestes *****em :P
hmmm dziwne ze od razu nie wrzuca ci obrazu przez VO. |
A tak wogóle to nigdy mi takiego nie wyrzucało typu [liczenie ram`ów itp.]. A teraz wogóle nie działa. Będe jechał z nią do serwisu, ale macie może jakieś pomysły ??
|
z tymi ramami to chodzilo mi o to, ze jak podpinam televizor do komputera, odpinam monitor i na tv widze wszytko od paczatku, ladowanie karty graficznej, biosik od sata i jak sie wingroze uruchamia. nie musze nic w sterach przestawiac.
no nic, ja juz nie mam pomyslu jak ci pomoc. |
Dziewczyny spokojnie :) nie kłóccie się.
|
Loczek, kolezanko, a gdzie masz grzyweczke, sama tak paradujesz? nie boisz sie ze cie ktos w koncu dojedzie?
|
Piterniel>> ustaw w sterownikach karty TV jako monitor domyslny i nie baw sie w rzeczy w stylu odpalania kompa z samym TV bo sie moze sterownikom popierniczyc i bedziesz mial problem z obrazem na monitorze (brak).
|
Cytat:
|
I sprobuj tak dla sprawdzenia wgrac stery z seri 45.xx. Ja na tych ostatnich tez cos mialem nie tak ale juz nie pamietam co ;) A jak i na tamtych ani mrugnie no to chyba tv-out cos nie teges....
|
Spróbuje, ale też myśle, że TV/Out coś walnięte będzie ;)
Pozdro |
Żeby było śmieszniej chociażby trzeba sobie życie umilić :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:32. |