Heart de Roommate - obraz SafeDisc 2.8 - wypalanie
Witam! Jestem tu nowy, ale proszę wstrzymać się z krytyką, która być może nasuwa się po przeczytaniu tytułu wątku :) Chodzi o to, że szukałem wszędzie, próbowałem różnych sposobów, ale nic nie działa. Ale do rzeczy. Do wypalenia jest obraz gry Heart de Roommate (hentai) w formacie ccd. Sprawdziłem go za pomocą ClonyXXL i wyszło, że to jest SafeDisc 2.8. Spróbowałem nagrać normalnie - gra nie działa. Podczas instalacji błąd przy kopiowaniu plików, a w wypadku próby uruchomienia gry (instalka z obrazu)- nieprawidłowy dysk w napędzie. A zaznaczam, że obraz działa w wirtualnym cdromie, tylko zależy mi, żeby go nagrać na cd. Dowiedziałem się, że prawdopodobnie mój cdrw nie nagrywa SD 2.8 (Samsung 52-32-52). Później próbowałem jeszcze takich wynalazków jak BetaBlocker, Playback i Insektors. Z miernym skutkiem, bo doszedłem tylko do tego, że program da się zainstalować z cd, ale nadal nie można go uruchomić. Nie wiem czy robię coś źle, może tak, bo jestem dość zielony w te klocki. Czy jest jakiś sposób, żeby to poprawnie nagrać na cd? Proszę o pomoc!!! :sciana:
|