![]() |
Ludzie pomóżcie biednym studentom, na uczelni nie wolno pic alkocholu a na trzeźwo to tego pojąć sie nie da :)
Pozdro |
Cytat:
hmm... o ile się nie myle to jesteś szefem mojej grupy ;) :spoko: |
O to masz to co ja, cóż za zbieg okolicznośći :P
|
Projekt systemu w EasyCASE
Hejka,
Na za tydzień mam do zrobienia kompletny projekt w EasyCASE. Mam z tym "małe" problemy ;) Poniżej pełna treśc zadania. Z góry i z dołu thx ;) :piwo: ------------------------------- INŻYNIERIA OPROGRAMOWANIA (PROJEKT DFD/ERD) ***8211; ĆWICZENIA Opracuj przy pomocy EasyCASE kompletny projekt procesów systemu (diagram kontekstowy + systemowy + rozwinięcia aż do specyfikacji procesów prostych, ze specyfikacją wszystkich przepływów i magazynów i skontrolowaniem poprawności modelu) i projekt bazy danych systemu (kompletny diagram LDS dla ANSI SQL). System ewidencji świadectw szczepienia przeciwko wściekliźnie w przychodni dla zwierząt System ma gromadzić wszystkie dane o wydanych świadectwach szczepienia zwierząt przeciwko wściekliźnie w danej przychodni dla zwierząt. Ma umożliwiać emisję następujących wyjść: * świadectwo szczepienia * zestawienie świadectw wydanych w okresie od... do.... dla danego gatunku zwierząt (psy, koty, króliki,...) * zestawienie statyczne liczby świadectw wg gatunków i ras * zestawienie wydanych świadectw konkretnej osobie (właścicielowi zwierzęcia) wg dat. ----------------- |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:45. |