Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Książka "Imię róży" razem z Gazetą (https://forum.cdrinfo.pl/f5/ksiazka-imie-rozy-razem-gazeta-35204/)

eloise 25.05.2004 20:20

Książka "Imię róży" razem z Gazetą

1 czerwca do Gazety Wyborczej będzie dołączona książka Umberto Eco - Imię róży. Cena gazety ma być bez zmian - ok2-3 zł.

MacGyver 25.05.2004 20:23

Film zarąbisty :spoko: może skuszę się na książke ... w co wątpie bo mam cosik takiego, że jak obejże najpierw film to książki nie chce mi się czytać ... dlatego zazwyczaj najpierw czytam a potem oglądam film na podstawie książki ;)

Ghost_mode 25.05.2004 20:27

mi się wcale nie chce czytać książek ;)

ale film był wporzo - i obsada też ok ...

ale co do książki hmmm ... może się skuszę ...

memorando 25.05.2004 21:07

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Film zarąbisty :spoko: może skuszę się na książke ... w co wątpie bo mam cosik takiego, że jak obejże najpierw film to książki nie chce mi się czytać ... dlatego zazwyczaj najpierw czytam a potem oglądam film na podstawie książki ;)

książka a film to różne sprawy książka rewelacyjna pod względem formy i treści film się nieumywa do książki....

nimal 25.05.2004 21:55

film faktycznie super - ale, jak pisal Memorando, ksiazka to dopiero majstersztyk! znam mnuestwo prac Eco, wlacznie z naukowymi (choc humanista nie jestem, ale mimo to czytalo mi sie je super), a wszystko przez wlasnie Imie Rozy :)

Joe_Doe 26.05.2004 00:56

Ja sobie nawet w kalendarzu zapisalem, zeby wyborcze kupi ;)

A'propos porownan ksiazka-film:
Dwie kozy jedza tasme filmowa.
- Niezly film...
- Ksiazka byla lepsza. ^_^

mr_spock 26.05.2004 01:00

Cytat:

Napisany przez MacGyver

A to ja mam zupelnie odwrotnie... czesto film mnie przekonuje do przeczytania - jeszcze nigdy sie nie przejechalem na tym :)

czero 26.05.2004 01:42

Dzieki za info, tez sie zaopatrze w ten numer gazety, bo film mi sie podobal ;).

MacGyver 26.05.2004 09:01

Cytat:

Napisany przez mr_spock
A to ja mam zupelnie odwrotnie... czesto film mnie przekonuje do przeczytania - jeszcze nigdy sie nie przejechalem na tym :)

Ja to za leniwy jestem żeby po obejzeniu filmu przeczytac ksiązke ;) ... ale odwrotnie to jak najbardziej :)

mr_spock 26.05.2004 11:50

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Ja to za leniwy jestem żeby po obejzeniu filmu przeczytac ksiązke ;) ... ale odwrotnie to jak najbardziej :)

To ja wlasnie jestem za leniwy na czytanie i dlatego musze sie mobilizowac dobrym filmem :)

Pierwszy 26.05.2004 12:19

Cytat:

Napisany przez eloise
1 czerwca do Gazety Wyborczej będzie dołączona książka Umberto Eco - Imię róży. Cena gazety ma być bez zmian - ok2-3 zł.

... plus 15 zł książka - czyli ok 18 zł za książke+GW.
Pomimo tego oferta imo atrakcyjna cenowo.

pozdro

Franc 26.05.2004 18:15

"Imię Róży" ma być gratis, za następne pozycje z bestsellerów trzeba będzie dopiero zabulić, ale z tych tytułów książka Eco jest najlepsza jak dla mnie

Pierwszy 26.05.2004 19:45

Cytat:

Napisany przez Franc
"Imię Róży" ma być gratis, za następne pozycje z bestsellerów trzeba będzie dopiero zabulić, ale z tych tytułów książka Eco jest najlepsza jak dla mnie

rzeczywiscie :zawstydz: - "Imię róży" gratis :jupi: niedoczytałem...
Osobiście czekam na "Mistrza i Małgorzate" :spoko:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:34.