![]() |
Książka "Imię róży" razem z Gazetą
1 czerwca do Gazety Wyborczej będzie dołączona książka Umberto Eco - Imię róży. Cena gazety ma być bez zmian - ok2-3 zł.
|
Film zarąbisty :spoko: może skuszę się na książke ... w co wątpie bo mam cosik takiego, że jak obejże najpierw film to książki nie chce mi się czytać ... dlatego zazwyczaj najpierw czytam a potem oglądam film na podstawie książki ;)
|
mi się wcale nie chce czytać książek ;)
ale film był wporzo - i obsada też ok ... ale co do książki hmmm ... może się skuszę ... |
Cytat:
|
film faktycznie super - ale, jak pisal Memorando, ksiazka to dopiero majstersztyk! znam mnuestwo prac Eco, wlacznie z naukowymi (choc humanista nie jestem, ale mimo to czytalo mi sie je super), a wszystko przez wlasnie Imie Rozy :)
|
Ja sobie nawet w kalendarzu zapisalem, zeby wyborcze kupi ;)
A'propos porownan ksiazka-film: Dwie kozy jedza tasme filmowa. - Niezly film... - Ksiazka byla lepsza. ^_^ |
Cytat:
|
Dzieki za info, tez sie zaopatrze w ten numer gazety, bo film mi sie podobal ;).
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Pomimo tego oferta imo atrakcyjna cenowo. pozdro |
"Imię Róży" ma być gratis, za następne pozycje z bestsellerów trzeba będzie dopiero zabulić, ale z tych tytułów książka Eco jest najlepsza jak dla mnie
|
Cytat:
Osobiście czekam na "Mistrza i Małgorzate" :spoko: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:34. |