![]() |
win xp kod zmiana
niniejszym chcialem zaprotestowac przeciwko zamknieciu topicu o zmianie seriala w windowsxp, poniewaz nawet na stronach microshitu sa dane na ten temat - how to
http://support.microsoft.com/default...;en-us;Q328874 inna sprawa ze kolega zbyt otwarcie napisal o co mu chodzi... ale przeciez ten sam problem maja takze legalni uzyszkodnicy wind, wiec czemu tego nie zamiescic? a koledze mozna bure na privei zrobic ;) |
Zaskoczyłeś mnie Nimal, że nawet MS o takim czymś pisze.
Dodam jeszcze jeden artykuł nt. instalacji SP1 i zmiany klucza: http://www.... - tu byl sobie link /Y@nkee_PL |
kraluk, a w zebicho bys nie chcial, czytales ten artykul w ogole?
bo gdybys przeczytal to bys zobaczyl, ze podpada on pod regulamin a wy sie potem dziwicie, ze dyskusje sa zamykane zbyt pochopnie, a moze wlasnie dlatego zeby ktos sie nie rozpedzil z dawaniem nieodpowiednich linkow ps. zolta kartka dla kraluka edit: ps2. z zamknieciem tamtej dyskusji nie mam nic wspolnego |
:D nie no przepraszam za zamieszanie, ale ten topic zdecydowanie mi humor poprawil :D nie pytajcie dlaczego - ot tak po prostu :D
|
@Yankee, już link do tego arta parę razy umieszczałem na forum i nic się nie działo... Wszystkim wszystko pasowało. A tak poza tym niedługo trzeba będzie zmienić co nie co na forum. UE domaga się wprowadzenia ustawy, która mówi, że nie można używać programów typu Alcohol i CloneCD... Nie chodzi mi dokładnie o te programy, ale o wszystkie programy do robienia kopii bezpieczeństwa zabezpieczonych płyt... Czyli co się z tym wiąże, wszelkie dyskusje jak skopiować dany program danym programem będą "nielealne", ponieważ podpadają przepisą UE. I to by było na tyle.
Życzę miłego dnia. |
jakie to proste nawet ms informuje crackerzy do domu - tak jak z wma zaszyfrowanymi :)
|
kraluk, moze i zamieszczales wczesniej, ale to bylo za czasow nie mojej kadencji albo po prostu przeoczylem, a to co tam sie znajdowalo nie bylo legalne, a szczegolnie jeden z programikow, ktory sypal kluczykami do windy, a wiec link polecial
ps. co do UE to no comment, to ze sie domaga to jeszcze nic nie znaczy... temat raczej na daleka przyszlosc |
Cytat:
Bo teraz są przypadki, że chyba duchy zamykają ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
no to czekamy az ktos sie przyzna do nadgorliwosci :D
|
mnie nawet nie bylo w Polsce, o co tu w ogole chodzi?
|
... niech zgadnę, świstak zamknął topica, mam rację :cool: :mruga:
|
Cytat:
|
Cytat:
yankeee piwo dla ciebie dwa tygodnie wakacji na hawajach z 4 panienkami i abonament na noce odstresowujące w pewnym miejscu....przestań być nerwowy może on zrobił to nieświadomie a ty kurcze od razu żółta karka :ysz: :ysz: :ysz: :niepow: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:39. |