![]() |
No mogli by zrobic to bardziej na bardziej film grozy z fajnym klimatem a nie efekciarski. No ale i takie czasami fajnie obejrzec ;) A co takich filmikow groznych to Wrong Turn byl super :) ciekawe czy zrobia druga czesc :>
|
ta co do tego co jest fajne w van helsingu to si z toba zgodze cycki i z dwie sceny ale jako calosc hm moze to film dla nastolatkow , ale i tak przecietny....
|
Ja tam wybralem Van Helsinga i byl spox. Fajne zriobiona walka Drakuli z Wilkolakiem no i te sliczne panie wampirzyce :> I jedna pogromczyni :>
|
zdania są podzielone ...najlepiej samemu się wybrać i samemu ocenić .
Ja wybieram się w niedziele ...:) |
Cytat:
|
Witam!
no widzisz... Polska to nie tylko Warsiawa (specjalnie pisze Warsiawa)... a we Wrocławiu w czwartek 27 seanse byly od rana... wiec jednak 27 byla premiera. a teraz moje wrazenia... nie ma co tego filmu ogladac na kompie - to jest dla mnie jasne... film mi sie bardzo podobal i uwazam go za dobry w skali 10 punktowej otrzymuje 7,5 :) efekty sa zrobione bardzo fajnie, fabula tez jest dynamiczna i jasna, film jest momentami bardzo humorystyczny, a momentami bardzo tragiczny... ogolnie warto ogladnac teraz czekam na "Krola Artura", "Swit zywych trupow" i "Czlowiek w ogniu" |
sorry, ale nie mam pojecia co sie dzieje w innych miastach ... z tego co wiem dystrybutor CinePix.com.pl (dawna Syrena) nie przewidywal >czwartkowych< premier ... prawdopodobnie zostaly przeprowadzone idywidualnie przez kina w waszych miastach ... a pokazy typu 27.05 o 24:00 to juz niestety 28.05
amerykanska premiera (ta dla VIP'of) miala miejsce tego samego dnia co w polsce - oczywiscie kilka godzin pozniej 8) |
Cytat:
We Wroclawiu premiera 27 (czwartek) tzn juz dzis mozna isc na to do kina :) takze nie wiem skad masz takie info, ze 27 nic nie ma... |
Cytat:
|
Cytat:
z dzienikarstwem nic nie mam do czynienia |
ohh... dla kogo Alex69 piszesz ?? to znaczy, chodzi o to dziennikarstwo...
|
Cytat:
Przedpremierowy pokaz filmu w Heliosie POJUTRZE w nocy z 26 na 27 maja 2004 godz. 00.01 (z środy na czwartek) oraz 27 maja 2004 godz. 18.00, 21.00 i 00.01 (z czwartku na piątek) we Wroclawiu spokojnie na ten film mozna dzis pojsc... |
Cytat:
a premiera dla frajerskich VIP'of 25.05 o 20.30 ... we wszystkich kinach od piatku 28.05 ... w czwartek nic nie ma :zeby: |
A ja codziennie sobie obiecuje że na film "The day after tomorrow" - "Pojutrze" pójdę pojutrze... ^_^ ^_^ ^_^
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:02. |