![]() |
Nowy bios SOHW-812S (DR8US0N)
Pojawił się dzisiaj na stronie Liteona. Jak go "wpakowac" do Litka 451S ?
|
Zanim zaladujesz ten firmware do 451S uwaznie przeczytaj ten topic:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=32098 Pisze tam jak to zrobic, ale takze pisze ze czasem bywaja z tym problemy. Milej lektury, a nastepnym razem przeszukaj forum nim zalozysz nowy topic. Wyszukiwarka jest bardzo skuteczna |
Uważaj, dyszmen, bo Liteon wsadził do tego firmware nowe zabezpieczenie przed przerabianiem 451/851 @ 812.
|
Czy ktoś wgrywał ten nowy firmware? Pytam dlatego, że ma on podejrzanie małą wielkość ok 500kB - poprzedni miał ok 1,6 MB
|
Ilość załączników: 1
wgralem i jest ok
jak ktos chce to wgralem go i zgralem do pliku BIN. wystarczy wypakowac zajmuje 1 mb po rozpakowaniu. pozdrawiam |
Turboni a wgrywałeś ten pliczek, który po rozpakowaniu zajmuje nieco ponad 500kB? Pytam, bo dziwi mnie czemu liteon tak drastycznie zmiejszył wielkość firmwaru w tej wersji
|
wgralem i jest ok potem go zgralem do pliku BIN i zajmuje 1mb.
jak by co mam poprzedni bios US0J w pliku bin wiec po co sie martwic. |
Kolego Turboni dziękuję Ci bardzo za informacje. Pozdrawiam :)
|
Cytat:
|
A czy ten nowy bios ma obsługe BookType???
|
Skoro poprzedni mial, ten raczej tez powinien miec :)
pozdro! |
ma obsluge
|
SOHW-812S z biosem US05
Witam. Ja lekko z innej beczki> Kupiłem LiteOn-a SOHW 812S produkcja ze stycznia 2004, a firmware US05. Wypala ładnie płytki i te z niższej półki też (m. in. esperanzy DVD-Rx4 i nawet DVD-RWx4). Czy warto zmieniać, czy zostawić (gwarancja). Pozdrawiam RFox
|
Cytat:
mjq |
Dzięki, masz rację. Pozdrawiam
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:57. |