![]() |
Jaka nagrywarka
Powie mi ktoś, tak poprostu,jaką nagrywarkę DVD kupić?Chodzi o to żeby nie była droga,nie musi być zbajerowana,niech pali płyty z grami na ps2 i filmy na płytach jednowarstwowych do stacjonarnego dvd,przy czym mam na myśli tanie płyty.Jeszcze jedno pytanko.Płyty do ps2 mają być w plusie czy minusie?
Pozdrawiam |
Cytat:
|
NAMOR@ ... co ty tak latwo 'odprawiasz' kolesia ... tak latwo sie nie nabywa sprzetu!!
|
jeśli chcesz coś taniego ale zarazem dobrego to polecam NEC 1100A (w orginale nagrywa tylko DVD+R) ale wystraczy ściągnąć bios do NEC'a 1300 A i juz masz nagrywarke DVD+/-R x4 obie nagrywarki różnią się tylko biosem) :-)
acha taką nagrywarke Nec 1100A ostatnio widziałem na alegro za ok 250zl (+ 10 DVD-r) , czyli przyzwoita oferta,ale jak dobrze poszukasz to moze zanajdziesz jeszcze taniej ponieważ jest to już "stary" model w porównaniu z tymi co teraz wychodzą (dvd-/+r x 8 lub DL) oczywiście decyzja należy do ciebie !!acha pisząc że zależy ci na taniej , miałeś na myśli tanią nową??bo jak tak to nie pozostaje ci nic innego jak Lite-on!! pozdrawiam |
tak,miałem na myśli coś niedrogiego nowego i taniego-tak do 500 zł.Z tego co zdążyłem się zorientować(wyczytałem to gdzieś na tym forum) liteon troszeczkę się skaszanił-najoględniej mówiąc.Ja chciałbym kupić coś w czym są bardzo dobrze zachowane proporcje między ceną a jakością.Oczywiście cena nie może przekroczyć 500 zł.
Pozdrawiam |
no to na 100000% nec 2500A (ok. tygodnia temu kosztował 450zl, nie wiem jak teraz)
to jest bbbbardzo dobra nagrywarka za dobrą cene :-) ( a jak ci sie znudzi nagrywanie plytek jednowarstwowych to wystarczy że wrzucisz do niej nowy biosik i już będziesz palił płyty 2warstwowe) zresztą większość ludzi poleci ci nec'a!!! ===========================PoLeCaM================ =============== |
sorka za odkopanie tematu. A jest juz taki bios do tej nagrywarki?
Wogole sa np. do litków takie ktore umozliwiaja zapis 2warstwowych plyt |
Cytat:
|
nie no bo ja w DVDRW nie jestem zaznajomiony, tylko CDRW
kolega Ufil123 nad moim postem napisal "( a jak ci sie znudzi nagrywanie plytek jednowarstwowych to wystarczy że wrzucisz do niej nowy biosik i już będziesz palił płyty 2warstwowe) " wiec tak tylko pytalem. Wiec spokojnie Vizzard :) A tak wogole jaka teraz sie oplaca kupic spaware dvd?Pierwsze co mi nachodzi po przeczytaniu artow to Litek 812 |
Cytat:
Tak się tylko zastanawiam jak można pytać o drogę stojąc przed znakiem informacyjnym :> Tak więc pozwól, że włączę zielone światło żebyś spokojnie mógł dojechać np. TU :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:38. |