![]() |
Problem z obrazem plyty
Witam.
Mam pewien problemik ktory wystapil mi kilka razy. Zassalem z overnetu obraz plyty z gra w formacie BIN.Dokladnie sa to dwa oddielne obrazy gry operation fleshpoint Cd1 i Cd2 Niestety do tych obrazow nie dolaczono plikow cue. Po zamontowaniu obrazu w programie Alcohol w wirtualnym napedzie nie widze zadnych plikow :( Pokazuje tylko ze 0 wolnego miejsca na plycie. Mam pytanko. Czy oba obrazy sa zwalone ? Czy moze jestjakis sposob zeby to jednak wypalic ? Z gory dziekuje. Lukasz |
daemon tools... opcja wszystkie pliki...
dwa posty nizej (w momencie isania tej odpowiedzi) jest identyczna dyskusja na samej gorze jest przyklejony topic o obrazch witamy na forum :) |
No niestety :(
Zamontowalem obraz,ale dalej nie widac zadnych plikow. Wyglada to tak jak by bylo 100% zajetej plyty,ale nie ma zadnych plikow :( |
jesli plyta wielosesyjna to niestety potrzebujesz cue i tylko cdrwin da sobie z tym rade
jesli nie to niestety raczej skopany obraz |
Ilość załączników: 1
Byl tu nie tak dawno zamieszczony programik 'cuemaker' czy jakos podobnie sie zwal - poszukaj i wyprobuj go, moze sie uda. Mialem go ale gdzies mi go wcielo.
PS Znalazl sie 8) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:16. |