![]() |
Wyczytałem że GameJack oferuje tego typu opcje/operacje. Wypróbuj.
|
Jeżeli płyta zawiera pliki *.cab czy *.dat już nie pamiętam (ale coś w stylu CMR4) to luzem, ale trzeba przy tym zdeczka pomyśleć
|
Cytat:
Szczegolnie dla osoby nie zajmujacej sie ich tworzeniem. |
Cytat:
|
Popieram pomysl nagrania w obrazach, szczegolnie, ze instalka jest tak zrobiona, ze bedzie zadala kolejnych plyt CD, na ktorych znajdja sie odpowiednie pliki. Jezeli jednak chcesz testowac to zrzuc wszystko z plyt za pomoca Daemon Tools i nagraj, ale watpie zeby rezultat byl dobry...
|
Nie wiem ale wydaje mi sie, ze raczej to jest troche nie mozliwe.
Musialbys chyba znac sie na tym aby samodzielnie to jakos przerobic. Ciezka sprawa. Lepiej nagraj sobie to w obrazach na ta plyte, dodaj jakiegos virtualnego cd-roma (daemon) aby wszystko bylo na miejscu i potem bedziesz z tej jednej plyty podmontowywal obraz po kolei.Takie troche rozwiazanie z obejsciem.... |
Łączenie róznych obrazów...ISO, Bin.....
Witam wszystkich.Mam problem.Mam dośc juz nagrywania jednej gry na np 4 cd lub 3 cd itd.....o co mi chodzi wiec chciałbym połączyć gre która jest np na 4 cd( gra jest oczywiście w obrazie o rozszerzeniu ISO, BIN lub innym ale najcześciej o tych dwóch rozszerzeniach) w jeden obraz i nagrac na płyte dvd.Wiadomo o co chodzi oszczedność miejsca w eteiu na płyty...jak wszyscy wiecie corz wiecej gier wychodzi na 3 lub 4 cd a nwet wiecej.Wiec jak mozecie to w miare prosty sposob wytlumaczcie mi jak połaczyc te obrazy w jedna całość aby wypalić to sobie na płytke DVD i zeby to działało oczywiście bez problemu w przyszlości.Z góry dzieki :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:31. |