![]() |
co z tym WORDEM???. problem
Witam was!mam pytanko czy zdarza wam się w wordzie że jak chcecie coś dopisać przed jakiś wyraz to zamiast przesuwania się wyrazu po zjadane są literki tego wyrazu. Nie przesuwa się następny wyraz tylko nadpisywane jest na niego. Jak wyłączę worda i włączę to znowu jest ok. aż w pewnym momencie znowu to samo. Miałem worda 2000 ale w wodzie XP ta sama sytuacja mimo zainstalowania UPDATE. Co jest grane????
|
Wcisnij INSERT na klawiaturze 8) :P
Masz włączony na stałe w opcjach Worda Tryb zastępowania. Aby go wyłączyć wejdz w Opcje, zakładka Edycja i odznacz Tryb zastępowania. |
Kurcze, sam niedawno odkrylem, jak to cholestwo mozna wylaczyc... Ale ile ja sie przedtem na to naklalem.. Myslalem, ze to kolejny blad w Officie. Na szczescie nie, a rozwiazanie okazalo sie takie proste :)
|
True, true, również dziękuje za pomoc.
|
ale ja mam tą funkcję odznaczoną i mimo to czasami mi sie to pojawia znowu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!chociaż wiem ze moge teraz insert użyć a nie wyłączć worda ale dlaczego to się pojawia znowu???mimo że jest wyłączone?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:58. |