![]() |
poczta na interii-czy umiecie sie polaczyc?
witam. od wczoraj mam wielki problem. nie moge sie polaczyc z sewerem poczty na interii.
u mnie wyskakuje blad ze bfrak polaczenia z serwerm, u brata w outlooku pisze ze serwer pop3 nie odpowiada. probowalem wejsc na poczte ze strony,lecz tez sie nie da,tzn nie chce sie w ogole polaczyc,a a najczesciej ejst tak ze po kliknieciu na link pzrechodzi mi z powrotem do strony glownej. czy wy tez tak maie czy to tylko u mnie taka przypadlosc jest? |
faktycznie interia.pl zdechła, ale poczta.fm smiga
|
Wczoraj miałem problem z dostępem do konta pocztowego Interii poprzez Outlooka ale bez problemu szło przez Webmail ;) ... w bezpłatnych ofertach kont pocztowaych takie żeczy często się zdarzają :) to normalka, ja już sie do tego przyzwyczaiłem...
|
ale to dopiero pierwszy raz....
i juz drugi dzien nic sie nie dzieje... czyli mam zcekac az laskawa interia ruszy swoje 4 litery i zacznie cos robic??? |
Nie wiem jak wczoraj ale u mnie dzisiaj poczta chodzi. :taktak:
|
Cytat:
|
witam
okazalo sie ze winny za to byl.....***jakis programik typu trojan/spyware. niestety nie udalo mi sie go zlokalizowac,choc na bierzaco skanowalem komputer ad-awarem oraz spyware killa. nie byl to tez wirus, bo mialem antywirusa caly zcas wlaczonego i na bierzaco uaktualnianego. doszeldem do tego tak... po rozmowie z adminem ustalil on ze ode mnie zadne pakiety nie wychodza na poczte na interii.wszystko inne dzialalo oprocz portow 25(pop3) i 125(chyba) -ten od SMTP.wiec okazalo sie ze to u mnie cos... a skoro to nie wirus... to co innego pozostaje? po formacie wszytsko dziala jak nalezy |
U mnie interia chodzila caly czas i wczoraj i dzis. Nie miala zadnych awarii.
|
Stef@ ... little correct
pop3 na 110, a smtp na 25 ... 8) |
dzieki za poprawe rzeczywiscie jets na odwrot niz ja napisalem:)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:53. |