![]() |
Cytat:
rzuć palenie największy odsetek umieralności mężczyzn przez papierosy jest po 50 roku życia 8) |
Cytat:
jejku jejku, jakze mi przykro! jej, blad zrobilem!! yyhhh ale sie narobilo! do wordzie nie bede pisal, bo nie mam zamiaru byc toba, sory, wybacz stary... widzisz moj podpis? no wlasnie :P edit: a jak juz sie czepiamy polskiego, to looknij pod siebie, potem do slownika gramatycznego... i co? "moj e-mail" a nie "moja emalia" :P PS nie pale od 2 tygodni! |
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Fakt faktem, szum komputera nie idzie w parze z odsluchem muzyki z dobrego sprzetu... szczegolnie mam na mysli wieczor i muzyke nastrojowa, nie da rady polaczyc tego z szumem wiatrakow komputera i swistem dyskow twardych... jesli mam odsluchiwac mp3 albo inny format to wole juz przekonwenterowac ulubione kawalki na format CD audio
|
Cytat:
Tradycyjna ilość błędów ortograficznych jakie popełniasz jest przerażająca. 8) |
:nieee:
Porabancy, albo i nie... glownie Ci, ktorzy nie maja innej mozliwosc |
Cytat:
tak, i tylko porabncy podlaczaja pod komputer wierze laczem optycznym... bo porabancy sluchaja muzyki z komputera... jestem porabany bo nie nagrywam zassanych mpc na plytki i nie wsadzam ich do czytnika w wierzy tylko od razu z kompa mi leci... |
Cytat:
Tylko porąbańcy słuchają dobrej muzyki na komputerze albo na minizestawach z media markt. Dobre głosniki do komputera kupują prawdziwi gracze: aby mieć pełnię efektów. Teraz już chyba wszystko jasne: POLAM (Made in Piła Bydgoszcz). 8) |
Cytat:
Fakt i tylko porąbańcy kupują głośniki do kompa droższe od minizestawów w media markt :> tak przynajmniej wygląda na podstawie twojej wypowiedzi:) |
A kto słucha dobrej muzyki na komputerze? Chyba tylko "porąbańcy". 8)
|
Cytat:
dobrze weź klasykę Chopina preludia w wykonaniu tzimona barto i w wykonaniu askenazyego lepiej brzmią na ss bardziej realistycznie i są po prostu zbliżone do brzmienia oryginalnego fotepianu a w wypadku audigy 2 są przekoloryzowania zwłaszcza wysokich tonów i średnica miernma jest |
Cytat:
swoja droga przerabialem kiedys Live, ale to chyba tylko subiektywne odczucie poprawy jakosci dzwieku... ja mysle ze Live juz wystarczajaco dobrze gra, wcale nie trzeba go przerabiac... jasne kazdy ma swoje wymagania |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:01. |