![]() |
Nie słyszeliśmy i imola w ogóle o nim nie wspomniał w tym wątku ;)
Od jakiegoś roku program się zrobił shareware'owy. Mniej więcej w tym okresie przestałem z niego korzystać (bynajmniej nie z powodu zmiany statusu -- po prostu przestałem korzystać z SVCD). Jak dla mnie 'warte zaprawki' o ile bawisz się/chcesz się bawić (S)VCD |
Slyszeliscie moze o tym programie VCDEasy ??? Co to jest? Warte zaprawki czy raczej nie ?
|
zorg to się może jednak skusisz na jakiś tekst na temat Roxio? ;)
|
namor a jaki masz problem ? bo nie jest po polsku ? jest 100% lepszy niz Nero
oczywiscie mowa o 7 8) |
Cytat:
|
|
Cytat:
masz całkowita racje !!!!!!!!!!!!! ale Nero 6.0.0 jako jedy program twożył mi płyte na VCD tak że potem stacjonarny DVD odczytuje ją bez problemu!!bo przy różnych innnych programach miałem zawsze jakieś kłopoty (przeważnie film się strasznie wieszał) P.S. ciekawa stronka pozdrawiam |
Cytat:
Do vcd może być jeszcze http://www.vcdeasy.org/. |
Cytat:
No dobrze a najlepiej ktora polecalbys jak trez uzywam 6 a wczesniej dzialalem na 5.5 i szczerze mowiac mialem to samo. Myslalem nad pluginami jakis dodatkowymi a nawet jesli to nie wiem skad takie pluginy i jakie nazwy powinieniem sciagnac. Pozdrawiam |
ja bym proponował zmienic wersje Nero (niekoniecznie na nowszą) - powinno pomóc
pozdro |
Cytat:
|
Czy jest coś lepszego niż Nero
Mmam pytanko czy jest jakis lespzy program do nagrywania VCD i SVCD niz Nero. Jak juz zauwazlem z Nero ciagle mi wyskakuje jakies problemy a to film w VCD nagra mi sie bez glosu a to nagra mi czarno bialo a to wyskakuje komunikat "Brak wolnej pamieci". a moze brakuje mi jakis pluginow do tego programu? Jesli mozecie poradzcie mi cos w tym nagrywaniu. Pozdawiam :help:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:26. |