![]() |
Pytanie o gg
Dlaczego jeśli nie mam danej osoby w kontaktach a ta osoba mi prześle wiadomość kiedy ja bede niedostępny to owa wiadomoć nie dochodzi??
update: czy da się jakoś odczytać tą wiadomość? |
Tak nie powinno byc, do mnie czesto dochodza. W sumie to z tym GG niegdy nic nie wiadomo, dlatego przesiadlem sie na tlen.
|
No wlasnie, musisz miec cos nie tak z gg. U mnie takze, podobnie jak u spock'a dochodza wiadomosci od nie znanych mi numerow ;).
|
Zapewne w treści był zawarty link albo email. Wtedy takie wiadomości nie dochodzą.
|
to gg, to syf jest. Do mnie czesto nie dochodza wiad. od ludzi z listy...
Maile i linki niby nie maja prawa, a czesto bez problemu przechodza, za to z numerami IP sa problemy. zainstaluj innego klienta i tyle ;) |
sporo luziow jedzie na tleniku, sam go kiedys uzyszkodnikowalem - przyjemny
obecnie polecam wszystkim Mirande IM :banan: |
Cytat:
a co do tlena - mi sie tez podoba, ale sila woli przesiadlem sie na konnekta pozdro ;) |
Tlen jest :spoko:, ale ja mam 99% znajomych na GG :P by Nimal :D:banan:
|
Dobrze nie pamiętam ale była chyba jakaś opcja kiedyś w którymś starszym gg "Odbieraj wiadomości z serwera kiedy jesteś niedostepny" coś takiego. Chybaże się myle.
|
Cytat:
Chyba nie było czegoś takiego :banan: |
Cytat:
Sa wszystkie te same funkcje, tylko menu inne. Sa do sciagniecia skiny, ktorymi moza do gg upodobnic ;) |
Cytat:
Tak, ale sieć GG nadal pozostaje siecia GG :D. A ja używam konnekta :banan: |
Cytat:
|
powiem krotko
:banan: straszni mi sie podoba ten emocik :D imo tlen lepiej obsluguje gg niz samo gg :D ale Miranda to dopiero mistrzostwo :D :banan: |
ja tam uzywam caly czas gg i nie narzekam!!!jestem przywiazy do gg i tyle!!:)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:29. |