![]() |
Podgladanie niedociagnietych filmow
Witam, mam pytanie, jak w temacie. Otoz sciagam sobie wlasnie przez DC - Welcome To The Jungle i chcialbym sprawdzic, czy to to i jaka jest kopia. Zazwyczaj uzywam do tego Avi Preview, ale teraz pojawia sie komunikat, ze prawdopodobnie nie ma odpowiednich sterownikow. Zwykle, jak sie on pojawia, to filmu po prostu nie da sie podejrzec, a sterowniki niewiele maja z tym wspolnego.
Sa jakies inne programy, tudziez sposoby, ktore umozliwiaja podejrzenie filmu? |
mozesz sprubowac VideoLan
|
Możesz też użyć DivFix !! Pamiętaj że musisz mieć dwa kawałki początek i koniec filmu!
|
Cytat:
|
No dokladnie tak jak mowisz andrzej ja mam tak samo, jesli avi preview nie da rady bocos wyskakuje to na koniec tez przewaznie jak sie sciagnie nie da sie go odpalic. Naszczescie to sie zdarza bardzo rzadko ;) Tak jak mowil Ziele mozesz jeszcze sprobowac DivxFIx. Fajne te Welcome to the jungle wiec sciagaj dalej moze sie uda a jak nie to od nowa od kogos moze o innym rozmiarze plik inny.
|
Real Player nie ma z tym problemów. 8)
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale zaraz posprawdzam te progamiki, ktore mi podaliscie i moze sie uda. Dzieki :) Aha, podano mi jeszcze jeden sposob - otoz trzeba przekopiowac plik, zmienic jego rozszerzenie na avi albo mpg i w Total Commanderze po jego zaznaczeniu przycisnac F3. W moim przypadku nic to nie dalo, ale podobno zwykle dziala. |
Cytat:
A, jeszcze jedno mi sie przypomnialo. Bedac na trzech hubach film ten znalazlem (w tej samej wersji) u osmiu userow, wiec moze to jednak nie jest zaden fake i kopia raczej dobra ??? |
Ok, problem rozwiazany. Nawet nie zdazylem sprawdzic tych programow, ktore mi podaliscie (chociaz je sciagnalem), bo sprobowalem jeszcze od niechcenia otworzyc plik programem: Media Player Classic. Sam w sumie nie wiem, skad go mam. Czy dodatkowo instalowalem, czy byl juz w systemie od razu. W kazdym razie filmik sie odtworzyl, wiec program warty uwagi.
Niestety kopia okazala sie dosc kiepska i raczej daruje sobie sciaganie. A szkoda, bo te cztery minuty, ktore sciagnalem zapowiadaly sie naprawde niezle :) |
mam ten filmik w wersji dvd :)
chcesz? to na p2p ci zarzuce :) |
Cytat:
Jesli tak to chetnie, ale niebylby to problem? Jakby co, to moglibysmy sie na jakims hubie umowic. Zostawilbym kompa na noc wlaczonego, to moze by sie sciagnelo. |
w sensie na plycie dvd w jakosci dvd :)
4,07GB :) |
Cytat:
|
DivFix wystarczy by ogladac niedociagniete filmy.
pamietaj by zostawic orginala taki jaki jest, a po prostu zrobic kopie w innej kartotece i tam uzyc DivFix. ten program film zamyka, wiec jesli 'zamkniesz' orginal nic do niego juz nie dokleisz. chyba ze wymazesz koncowke zo tez tym progsem mozna zrobic. uzywam tylko tego do podgladu sciagajacych sie filmow. super sprawa. wiele razy bym niepotrzebnie zmarnowal nocke na jakas wersje kinowa... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:17. |