![]() |
Cytat:
No wiesz nie wiedziałem... Ja mam ISDN'a i spokojnie wysyłam fax'y przy pomocy komputera na tej linii... @Kluzo, musisz mieć odpowiednio podpiętą linię od modemu do NT (zakończenie sieciowe, które się dostaje od dostawcy - takie pudełeczko z dwoma lub trzema światełkami) oraz dobrze ustawiony program fax'owy. Trzeba jeszcze dodać, że jeśli twój modem ISDN nie ma funkcji fax to nici z wysyłania, nawet przy pomocy najlepszych programów. |
pewnie po to aby faxować do tego samego rodzaju urządzenia czyli modemu ISDN. ale jak masz stary modemik to go podepnij pod wyjście analogowe do tego ustrojstwa co dzieli ISDN i powinno się udać
|
Przecież do karty ISDN dodają ten program do faxowania RVS Com ! Po co ?
|
Ehm... jak się dobrze orientuje to przez ISDN nie wyślesz FAXU :/
|
Czy ktoś ma ISDN a i faxuje przez niego ?
Mam problemik ponieważ jestem jeszcze laikiem a potrzebuję pomocy !!!
Może ktoś mi podpowie co zrobić ażeby faxować przez ISDN robiłem to wcześniej przez noermalną linię telefon. i modem 56 kb.Od czasu jak mam ISDN nie portafię tego ustrojstwa rozgryźć pomimo programów jakie mam (WinFax i RVS Com).Nie mogę nawet odpalić tych programów bo chcą ode mnie modemu a ja mam kartę ISDN !!! Pomóżcie jak możecie !!! Kluzo akluziak@op.pl :help: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:09. |