![]() |
Screeny - prośba
Witam,
Potrzebuję screeny (zrzuty ekranowe) z naszego forum, na których widoczny jest styl Sida (żółty kolorek, i te sprawy ;)), gdzie przedstawione są posty, strona główna forum, ewentualnie inne elementy forum. Najlepiej byłoby, gdyby ktoś miał je nieskompresowane (nie chodzi o to żeby je spowrotem zdekompresować z jpega). W miarę posiadania - słać bez ograniczeń (skompresowane - w przypadku bitmap): zbieg12@cdrinfo.pl Z góry dzięki, Pozdrawiam :3msie: |
no a sam nie mozesz porobic zrzutow? po co Ci to?
ja tam uzywam stylu cdrinfo. |
Cytat:
Macieju ja niestety nie mam. |
oki, moj zonk.
to co bawimy sie?hyhy... "A czemu juz nie ma stylu Sida?" |
Edwardo - to juz jest wyjasnione... bylazmiana softu (nowa wesja vbulletina) i styl przestal byc kompatybilny
|
chcecie na nowo zrobic jego styl, czy umiescic w galeri slaw? ;):P
|
Chyba będzie styl Sid'a - Reaktywacja ;)
|
A nie lepiej napisać do Sida ?? meila albo co :D
|
a nie lepiej zrobic inny ciekawy skin?
a pozatym jest ich tyle, ze kazdy sobie cos wybierze... ... mozna tez oglosic na forum, zeby ludzie swoje propozycje przygotowywali. chyba ze te screeny w zupelnie innym celu sa potrzebne? :) |
... no to ja zachęcam do używania mojego 8) :fiu: :fiu:
|
Zachęcam do aktywnego przesyłania screenów na mój email ;)
|
@MaciejT możesz napisać do czego te screeny ??? Chodzi o stworzenie stylu podobnego do stylu Sida czy tak jak pisał wyżej Spock - "galerie sław" ??? :)
PS: Cały czas szukam zapisanych postów/topików z "epoki" stylu Sida ...::Update at 1714 ZULU::... ... i niestety nie znalazłem |
Cytat:
w sumie to bez roznicy jaki jest skin, 5 min i sie czlowiek przyzwyczaja do nowego... ja osobiscie to najbardziej nie lubie zmian |
[QUOTE=MacGyver]@MaciejT możesz napisać do czego te screeny ??? Chodzi o stworzenie stylu podobnego do stylu Sida czy tak jak pisał wyżej Spock - "galerie sław" ??? :)
Na razie nie mogę napisać do czego są potrzebne. ;) |
Cytat:
:banan: Jupi!!! :ja_chce: niespodzianka bedzie! ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:04. |