![]() |
Program do dzielenia DVD9 na 2xDVD5
Zna ktos jakies prócz:
DVDFab - niema menu na drugiej płytce DVDXCOPY - trzeba miec obraz lub oryginalna plytke aby podzielil, a ja mam tylko voby Z gory dzieki za odpowiedzi |
Cytat:
Jakos mi to nie wychodzi... nie widze takiej opcji w programi :/ Thx :) |
Cytat:
mjq |
Robiłem obraz do ISO programem ULTRAISO.Niestety DVDXCopy sie wywala jak zaczyna dzielic.Z orginalnymi plytkami niema problemu.Dzieli jak trza
Natomiast podział DVD X Copy wyglada tak ze bierzesz tryb Advanced i odznaczas opaszkiem ze ma zrobic kompresje.Wtedy zakladka compresion zamienia sie na splitting i wybierasz na ktorym charperze ma podzielic. Dodatkowo aby usunac logo na poczatku filmu, jakie dodaje program zobacz http://www.videohelp.com/forum/viewtopic.php?t=127933 Pozdrawiam |
Cytat:
Hmm... czyli to, ze program sie wywala to chyba sprawka tego ,ze mam zamontowane ISO. A juz myslalem, ze to wina programu :) Zrobilem tak jak napisales, ale po zrobieniu pierwszej plyty program chce to nagrac na plytke... mozna to jakos ominac? W ostatecznosci moge to smalnac na wielorazowce... ale to wydluzy czas :) To co mam z tym fantem zrobic? :> |
Hmm... czyli to, ze program sie wywala to chyba sprawka tego ,ze mam zamontowane ISO. A juz myslalem, ze to wina programu
Zrobilem tak jak napisales, ale po zrobieniu pierwszej plyty program chce to nagrac na plytke... mozna to jakos ominac? W ostatecznosci moge to smalnac na wielorazowce... ale to wydluzy czas To co mam z tym fantem zrobic? No niestety tak jest z DVDXCopy.Albo nagrywasz na normalna, albo na RW |
Cytat:
Możesz zarówno z płytki, obrazu ISO i plików vob. pozdrawiam :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:38. |