![]() |
Udaaalo sie znalazłem przyczyne :) To wszystko przez mojego staruszka Geforce 2 :P Zainstalowalem powerstripa, podkrecilem troszeczke i chula aż miło :))))))))) :piwo:
|
no sprawdze Cie, o szczegolach powiadomie pozniej ;)
|
Soft leży na eMule ;), ale będe ci mógł go podrzucić :P, a reszta według opisu i powinno działać :P
|
toś mi roboty dowalił piotrek :podbite:
|
Możesz spróbować zrobić tak marcinos ;)
Zainstaluj Najnowsze Sterowniki Do Płyty Głównej Zainstaluj Najnowsze Sterowniki Do Karty Grafiki Zainstaluj Najnowszego DirectXa 9.0B Użyj JV16 Power Tools i Zrób czyszczenie rejestru Użyj Registry Mechanic i usuń błędy rejestru Użyj Registry Defragmentation aby zmniejszyć rejestr (wersja 3.x) Użyj O&O Defrag, aby zdegragmentowac dysk systemowy i dysk z grą Użyj PageDefrag, aby zdefragmentować pliki systemowe Uzyj Ad-aware Professional + najnowsza baza i przeskanuj system w celu sprawdzenia szpiegowskiego gówna :P Usuń pliki TEMP i te różne bajery z katalogów C:/Documents and Setting/[Profl]/Dane Aplikacji/TEMP i Temporary Internet Fieles (takie są chyba scieżki :/) Użyj BootVisa tak dla bajeru :) Ustaw rodziałke 640x480x16 i będzie działało Pozdro |
Mam taki sam problem w IŁ-2 Sturmovik forgotten battles (orginal) przy zmniejszeniu na min wszystkiego co sie dalo dalej to samo a jade na P4 2,0 , 512 RAM i GeForce FX 5600
Pozdro |
To bylo zwiazane z Colinem 3 ;).
Ale o ile dobrze pamietam, to tam gra nie zaczynala skakac, tylko zaczely walic sie tekstury i sterownosc, co uniemozliwialo dalsza gre. |
A nie jest tomoze wina zabezpieczenia. Niepamietam ale na forum byl poruszany temat jakiegos zabezpieczenia na jakiejs grze ktore powodowalo ze po pewnym czasie gra wariowala.
|
u mnie na Athlon2400+, MSI (nForce2), GeForce FX 5200 256MB, na full detalach i na 1024x768 tez leciutko zarywa, radze zainstalować najnowsze stery do grafiki i próbować dalej lub zmniejszyć rozdzielczość i detale...
|
Coś czuje ze trzeba bedzie gruntowne testy zrobić. :buu:
|
U mnie na gf4 mx440 colin4 śmiga nawet całkiem fajne.... 1024x768 średnie detale... no ale to przez procesor P4 2.4GHz
|
Cytat:
|
może temu:
procesor Pentium III 1 GHz GeForce 3 Windows 98/XP/2000 |
z resztą w wersji drugiej nawet jest zupełnie INDENTIKO
|
hehe no tak, chodzi tu o klatkowanie :) i o wersję czwartą Colina
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:05. |