![]() |
Dzięki za linka. Do prividera wyśle email lub nastukam na gg, bo to przecież znajomy ;)
|
widzocznie masz coś z providerem... sprawdź pm ;)
|
A ja chyba zaraz się popłacze...
Od chyba tygodnie nie może mi się załadować strona osloskopu :( |
w PCWK byla niedawno kolekcja anaglifow, wiec dodali tez okularki :) zaraz zabieram sie za ssanie :D
THX za info :D |
|
Dobra na DC znalazlem ale okularki ktos moze ma pare wiecej ? ;) Jakas szybka paczusia ;)
|
Jest na emule i zajmuje 174MB (jakieś 3h ściągania). Do oglądnięcia potrzebne są okularki. Linka tu nie bede zamieszczał ale jest na osloskopie. Jeśli ktoś bardzo chce to moge wysłać filmik przez tlena.
|
No w sumie jakis link by sie przydal, bo ja takze nie wiem o co chodzi, a jezeli jest to takie fajne jak piszesz, to szczegolnie warto byloby obejzec ;).
Czekamy na jakies zrodlo do sciagniecia... |
dawaj szybko tego linka bo jak nie to znajdziemy cie i skopiemy ci poręcz tak, że nie będziesz wiedział którędy na górę, skończyło się rumakowanie :D :D :D
|
No właśnie. Linka proszę dać. My chcemy linka, my chcemy linka... Dobra już się uspokoiłem :>
|
a gdzie to można zobaczyć moze jakiś link??
|
Shrek 3D
Widzieliście Shreka 3D? To taka 15 minutowa kontynuacja Shreka 1. Super grafika i do tego fajne efekty 3D :D Przy tym Spy kids 3D to plastikowe dziadostwo.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:01. |