![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
dzieki za info
w zwiazku z tym mam jeszcze male pytanko obecnie uzywam programu nero czy jesli zainstaluje clona to czy nie beda sie gryzly i bede mogl uzywac obu(oczywiscie nie w tym samym czasie) |
chip nie pierwszy raz mija się z prawdš :) / starsze teac'e a dokładniej te z old firmware miały niepełny odczyt subkanałów ale teraz to ok
pozdro |
Cytat:
Do przegrywania plyt na playa tak, clon, owszem tak jak wyzej :) Jest jeszcze pare innych progsow (np. psxcopy) ktore przegrywaja plyty na playa. Ale czytalem w chipie (zreszta jakos w to nie wierze)ze teaci obsluguja 16 (zamiast pelnego 96) bajtowe (albo bitowe?) subkanaly, i ze nie przegraja plyt na playa. A ja orginalnego bonda przegralem bez problemu clonem... Sam nie wiem, jak jest, ale na playa plyte przegralem :) Pozdro. GAzor |
bios sprawdź w windowsie we właściwosciach urządzeń lub pojawia się jak uruchamiasz kompa
|
sprawdź starsze tematy
clon: obydwa do subkanałów włączone to przy odczycie a zapis don't repair sub... ja doprze pamiętam :) pozdro |
jestem nowy pomocy!!!
witam wszystkich na forum jestem tu nowy
od paru dni tez mam CDR TEAC`a 512EB w zwiazku z tym prosze o rade 1.jak mam sprawdzic bios (chce wiedziec jaki mam)?-tylko nie odsylajcie mnie do programu ze strony glownej bo mi nie chodzi 2. jak sie przegrywa plyty na PSX-a (podobno mozna to znalesc gdzies na stronie glownej, a przynajmniej gdzies to wyczytalem na forum, ale jakos nie widze gdzie to jest najlepiej prosze o odpowiedz na email krasnall@poland.com to wazne POMOZCIE DZIEKI |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:57. |