![]() |
Instalowanie gier z obrazu
Czesc,
Podczas instalowania gier z obrazow - komputer przestaje odpowiadac i sie wiesza lub wiesza sie sam instalator gry. Probowalem na innym systemie i jest ok. Ja mam winXP. Gry to Thief 3 i Mafia. Prosze o pomoc, jakies pmysly. Pozdrawiam Yao |
Cytat:
a jaki wirtualny napęd używasz? Aspi masz zainstalowane? |
Alcoholem i demonem - mam zainstalowany WInXP - wszystkie updaty do windy. Nic innego do kopiowania nie instalowalem. Hmm, a sterowniki ASPI - gdzie znajde najnowsza wersje i czy pod XP trzeba instalowac???
Bo jak mysle, ze mam znowu winde instalowac to mnie szlak trafia, wiec jak by ktos znalazl rozwiazanie to sawiam browara :] Update: Mam zainstalowanego na jednym kompie windowsa 2k i xp - na xp w miare swiezym, niedawno instalowanym nie idzie a na 2k jest ok |
czy tylko gry nie chca sie instalowac? czy programy tez? jezeli i jedno i dugie tomoze przegioles w wylaczaniu uslug lub w jakims tweakerze z blokowaniem dostepu (zabezpieczaniem)
jesli tylko gry i to konkretnie z wirtulala to zobacz czy masz wlaczona w daemonie emulacje zabezpieczen no i zupdatuj daemona (lub go wywal i zainstaluj ponownie) |
Hmm, moze i masz racje z tymi uslugami - pare wylaczylem po instalacji windy z jakiegos poradnika w necie. Moze to to - sprobuje to odwrocic. Hmmm, pozatym ze sa opisane przezemnie problemy - wszystko inne jest w porzadku.
|
odp
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:50. |