![]() |
Pytanie odnosnie nokii 6610
Witam!
Co trza zrobic/miec zeby mozna bylo zalozyc haslo na skrzynke sms i inne foldery w kom. Najwazniejsze skrzynka odbiorcza i Archiwum. dzieki pozdro ;) |
hmmm mam 6610 juz ponad rok, ale o takiej opcji to nie slyszalem... podejrzewam ze nie da sie.
|
Miłaem tą nokie jakiś czas (spadła na ziemie z 2 piętra) ale takiej nie wiedziałem ani o niej nie słyszałem. Teraz mam Nokie 5510 i mam zmieniony soft wiec w niej moge se hasło utworzyć. Ale w 6610 nie ma takiej opcji chyba że wgrasz nowszy soft (o ile jest taki)
Pozdro |
Witam,
Proponuję poszukać czegoś wśród aplikacji w javie z tym, że nie będziesz miał możliwości ingerencji w firmware(ochrona hasłem inbox'a),a tylko jakieś dodatkowe chronione hasłem archiwum sms. Wątpie czy da sie edytować firmware w tym menu dct4... może za jakiś czas. Damian |
W DCT4 nie da rady. Jesli o czyms nie wiem to na pewno na techtronic'u wiedza ;)
|
no dobrze, moze i wiedza ale ja tam nie moge pisac nowych tematow, wiec jezeli ktos moglby to za mnie zrobic bylbym wdzieczny
|
Nie ma możliwości edycji firmware w DCT-4 (min.6610).
Poszukaj midletu, z tym że nie zabezpieczysz bezpośrednio skrzynki odbiorczej. F. |
discman z mp3?
eee... bierz od razu mp3 graja na flash. nie pozalujesz. wiem bo mam, wczesniej mialem tez na cd. mobilnosc i wygoda urzytkowania takiego flash playera jest przeogromna. |
Edwardo, cos Ci sie poknocilo :banan:
pozdro ;) |
ups. fuktycznie...tak to jest jak sie 10 rzeczy robi naraz... uczy, pisze sciagi i jeszcze odpowiada na posty... mialo byc do watku o discmenie na mp3.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:34. |