![]() |
Liteon 411
wITAJCIE MAM LITEONA 411
ZACZYNAM DOPIERO Z NAGRYWARKAMI DVD I TAK JAK NAGRWAM COS W - PŁYCIE W NERO W TRYBIE MULTISESJA TO COŚ KRZYCZY ŻE POZOSTAŁE SESJE NIE BĘDĄ WIDOCZNE JAK NAGRYWAŁEM COŚ W PLUSIE TO W WINDZIE 2000 WIDAĆ WSZYSTKIE SESJE A W 98 TYLKO PIERWSZĄ ???? JAKI JEST DOBRY PROGRAM DO NAGRYWANIA PŁYTEK DVD? :'( :'( |
po pierwsze to wyłącz CapsLook
Nero jest dobrym programem do nagrywanie a ten komunikat o multisesji to jest żecz normalna ponieważ nie wsztstkie odtwarzacze DVD potrafią czytać płyty dvd multisesyjne co do programów do palenia DVD to moge jeszcze polecić CI DVDDecrypter (darmowy) alcohol 120% cloneDVD2 CopyToDVD osobiście wszystko prawie pale w nero 6 |
Bios
MoŻe Kolega CoŚ Powie O PodkrĘceniu 411 Na 811
Daje To SoĆ Szybciej Padnie Nagrywara Jak To Zrobic MoŻe Masz Bios GDZIE TEN CAPSLOOK? |
Cytat:
Cytat:
|
a co z tym że nie widzi nagrywarka sesji w windzie 98?
a w 2000 widzi? ta sama nagrywarka |
po co zakładasz drugi taki sam temat skoro to samo pytanie już padło w tym temacie ,usuń tamten temat i cierpliwie czekaj na odpowiedz wkońcu znajdzie się osoba ,która potrafi Ci to wyjaśnić
|
a ajkby wgrać najnowszy bios to
znalazłem to pod winde jest to plik wykonywalny wyłączyć dma i odpalić ????? i wjo DR4FS0J.zip |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:08. |