![]() |
Usuń w XP !?
Sciągłem mułem film. Nie da się go odtworzyć żadnym dekoderem, po za tym od razu komp zwalnia niesamowicie. Na próby "usuń" wyświetla komunikat że nie da się usunąć, bo coś lub ktoś korzysta z tego programu.Próby zmiany atrybutu nic nie dają, od razu wiesza kompa. Co robić, jak go usunąć. Help !!!
|
z trybu awaryjnego mozesz sprobowaca albo z windowscommandera, jak to nie pomoze, to scandisk a potem dalej sie pobaw, jak nie to odpalasz z systemowej i usuwasz z wiersza polecen.
|
heh jestes *** to raz ja nie wiem co ja tu robie czasami musze przejsc na jakies inne forum
juz wyjasniam jaki jest twoj problem otorz win xp standardowo generuje preiew podglad czy jak to zwal wiec poprostu jak wchodzisz do katalogu z filmem windows probuje go otworzyc i wygenerowac podglad - twoj plik jest prawdopodobnie uszkodzony i pozbawiony indeksu jesli to divx nie wiem czy tak samo jest do konca w innych mpeg 4 -ry rozwiazanie - nie wchodz do tego katalogu i usun plik za pomoca konsoli albo jesli masz juz zwiecha z plikiem killuj explorera i wtedy za pomoca cmd wywal plik to wszystko - to explorer jest procesem generujacym te podglady plikow byc moze pomoze wylaczenie generowania tych cholernych podgladow ale tego nie sprawdzalem |
Cytat:
a ty jestes ile gwiazdek? skoro nie qwiesz co tu robisz, to moze poszukasz sie w pokoju obok? odnajdziesz sie w zyciu? tak przejdz na inne forum, sadze ze plakac za toba nie bedzie nikt. male pytanie: jestes obeznany w kazdym temacie? wszytko wiesz? urodziles sie z ta wiedza? odpaliles komputer i wiedziales co i jak? gratuluje! to na jakie forum sie przenosisz? |
w ostatecznosci zalatw sobie dyskietka startowa z windowsa serii 9x - odpal dzięki niej dosa, znajdz film i DEL :)
|
Cytat:
PS. Problem był już poruszany ;) http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=33897 |
sposob podany przez przemo_one jest oficjalnym sposobem rzowiazania problemu udzielanym przez MS, wiec to chyba niezly sposob :)
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:08. |