Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Co kupiłem za 6 w totolotka!!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/co-kupilem-za-6-totolotka-35650/)

epol 07.06.2004 16:04

Cytat:

Napisany przez nimal
Samochod dla Tesciow

A gdzie domek dla Teściów...daleko za morzem?

Macio.Men 07.06.2004 15:41

Wyjechałbym nagle do USA nikomu o tym nie mówiąc i postawiłbym tam dom z ogromnym i świetnie wyposażonym studiem nagraniowym. Tyle :).

mr_spock 07.06.2004 13:25

Cytat:

Napisany przez Ormianin
To prawda, lepiej byc w tym wypadku bardzo anonimowy... jesli tak duze pieniadze, ale nie ma sensu zakopywac sie z tym do jakiegos "bunkra"
lepiej jest kupic jakas nieruchomosc z dala od ciekawskich i wyjechac z miejsca obecnego zamieszkania, pod pozorem zmiany pracy i spadek itp.

Albo z teściowa sie podzielic ;)

nimal 07.06.2004 13:17

skromne mieszkanko - jakies 200m apartament (nie mam wygurowanych wymagan) na obrzezach centrum miasta, samochod - limuzynke mesia, szybki kompik,albo kilka :D i szybki necik, kino domowe... skromny komplet bizuterii z malymi kilkunastokaratowymi brylantami dla Mojej Ukochanej :D mieszkanko i samochodzik dla Rodzicow, Samochod dla Tesciow, mieszkoanko dla Braciszka...
potem w podroz do okola swiata (nie bedac szczegolowym) z dlugimi przystankami w ciekawszych miejscach na wielkie zarcie :D
ciekawe na jak dlugo by mi starczylo - trzeba by reszta dobrze ulokowac i w miare bezpiecznie, moze portwel obligacji :>

a gdybym przypadkiem zagral na gieldzie i naprawde sie wbogacil o machnolbym sobie jakis maly skromny atol :D i urzadzil go :banan:

Ormianin 07.06.2004 13:15

Cytat:

Napisany przez Meth
gdybym trafil 6 w duzego to
po
1 nawet rodzinie bym o tym nie powiedzial
(kupowanie superauta, jak sie shitem wczesniej jezdzilo moze wzbudzic zainteresowanie ludzi ktorych zainteresowac bysmy nie chcieli )

[...]

To prawda, lepiej byc w tym wypadku bardzo anonimowy... jesli tak duze pieniadze, ale nie ma sensu zakopywac sie z tym do jakiegos "bunkra"
lepiej jest kupic jakas nieruchomosc z dala od ciekawskich i wyjechac z miejsca obecnego zamieszkania, pod pozorem zmiany pracy i spadek itp.

Jabba the Hutt 07.06.2004 13:06

Cóż ja bym zrobił ???

- oddał długi rodzinie
- kupił najszybszego kompa i ze 2 laptopy
- Matuli kupiłbym futro
- podłączył "szeroką rurę" do Internetu
- kupił wszystkie płyty DVD jakie bym chciał
- zakupiłbym wszystkie płyty z muzyką elektroniczną jakie bym chciał
- najdroższy zestaw kina domowego
- do audio wzmacniacz Gryphon i kolumny Nautilus oraz kabelki za kilka tysięcy z metr no i jakiś odpowiedni CD.
- autko spore - jakiś terenowy i dla Mamy też ;)
- objechałbym zamki i pałace Europy (zwiedzanie)
- cosik bym dal na biednych (Kościół, Caritas)

No ćóż, pomarzyć można...

Jabba

czero 07.06.2004 12:57

Cytat:

Napisany przez MacGyver
tiaa, obaj sprzedawalibyśmy kartofle :haha: ;) joke ofkorz ;)

No a jak :D. To mialem na mysli ;).

MacGyver 07.06.2004 12:50

Cytat:

Napisany przez czero
...Zalozylbym wlasny interes ;)

tiaa, obaj sprzedawalibyśmy kartofle :haha: ;) joke ofkorz ;)

mr_spock 07.06.2004 12:50

Cytat:

Napisany przez paput2000
A ja bym sobie kupił 365 niewolnic - jedna na każdy dzień roku. :bicz:

Sporo wielblądów by Cie to kosztowało :)

czero 07.06.2004 12:35

Ja bym kupil sobie jakas fajna furke, np. peugeota 307 i jakies inne bardziej potrzebne rzeczy. Zalozylbym wlasny interes ;).
Reszta na konto w banku i zylbym sobie z odsetek :kasa: :).

paput2000 07.06.2004 11:57

A ja bym sobie kupił 365 niewolnic - jedna na każdy dzień roku. :bicz:

AleX69 07.06.2004 11:21

wyjazd z polski w pierwszej kolejnosci

wystarczy tylko kupic za wygrana obligacje skarbu panstwa i przeczekac rok ... odsetki 100.000$ miesiecznie - styknie

drobna korekta ... to sa zlotowki nie dolary :)

Meth 07.06.2004 11:15

gdybym trafil 6 w duzego to
po
1 nawet rodzinie bym o tym nie powiedzial
2 ulokowal je po cichu w banku i powoli zwiekszal sobie poziom zyciawyplacajac co miecha z 2000 ojro lub mniej

Stef 07.06.2004 10:47

marzenia, marzenia... te duze i te malenkie...;)

Mily_ 07.06.2004 09:35

Ja bym oddał wszystko na twórczość naszych (p)osłów :>. Przecież oni nic nie biorą za to że uchwalają ustawi i sa tacy biedni :>

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:48.