![]() |
Cytat:
|
Witam!
zachecony mozliwosciami PerfectDisk'a sciagnalem i zainstalowalem... no coz dziala tak samo jak Diskeeper (jesli chodzi o predkosc) ale widac, ze troszke lepiej derfagmentuje.. no i te dodatkowe defragmentowania.. podoba mi sie :) bede uzywal obu |
Cytat:
|
|
Cytat:
Pozdrawiam. |
Witam!
a ja uzywam Diskeeper'a 8 Pro i nie zamienie go na zaden inny :) |
Potestowalem Perfect Disk'a i jak narazie jestem bardzo zadowolony. Ten program ma wszystko czego potrzebowalem. Dla przykladu - po dwukrotnej defragmentacji diskeeperem najwiekszy wolny obszar w jednym kawalku mial 200MB (przy 5GB wolnego). Po uzyciu Perfect Disk'a teraz jest 2,5GB w jednym bloku.
Pozdrawiam i polecam ten program. Dzieki za pomoc. |
Dzieki wszystkim za propozycje. Diskeeper'a wlasnie testuje i nie wyglada to tak rozowo, boot-time defragmentation tez nie dziala tak do konca jak bym chcial. Poza tym bardzo czesto po defragmentacji wolne miejsce jest w n-kawalkach. Zaraz sprawdze tego perfect disk'a, z opisu na ich stronce to moze byc to, ale okaze sie dopiero po przetestowaniu.
Pozdrawiam. |
ja po wipe free space mialem uszkodzonych pare plikow na dysku :|
|
Diskeeper lub o&o defrag.
Ale NTFS nie daje się tak ładnie zdefragmentować jak FAT. A wipe free space wcale nie scala wolnego miejsca :) |
|
Diskeeper 8.0
|
zobacz Perfect Disc 6.0
|
Wydaje mi sie ze juz go testowalem i raczej nie spelnil moich wymagan, ale moze w miedzyczasie wyszla jakas nowsza wersja i bedzie lepiej. Jak nie znajde innych propozycji to potestuje o&o.
Pozdrawiam. |
A może potestuj O&O Defrag???
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:41. |