![]() |
być może, a na pewno nie mam tu takiej reputacji jaką miał Sid The Rat, ale chciałbym żeby moje uwagi były traktowane poważnie, wy sobie urządziliście dalszą część folwarku, na temat googlarek i recydyw.
Przykro, przykro, zamykam bez żadnych skrupułów, bez żadnego ale. nasz czat: http://www.polchat.pl/chat/?room=Cdrinfo (btw wpadajmy tam częściej) |
Cytat:
to jak juz bedziesz smigal swoja wołgą po bezdrozasz Rosji to wpadnij po mnie do kraka, razem sie pofatygujemy do niego ;) |
Ahhh TY
:bicz: Dezaprobata nei wystarczy... chyba sie bedzie trzeba do Ciebie pofatygowac :boks: ;) Cytat:
|
Cytat:
jaka goglarke polecasz? ja urzywam zwykle jednorazowek gillet czy jak to sie tam pisze albi wilkinson. a bo jakos inne mi nie podchodza... wszyscy sie ostatnio rajcuja tymi takimi goglarkami mach3... |
Cytat:
<roftl> mial byc <roftlem> a na gg nie uzywam tego, klikac mi sie nie chce... poza tym na gg <roftla> nie ma, przynajmniej u mnie. [na prosbe A. Leppra tekst zostal zmieniony]* *** ****** ** *********.... nie no ******** *********** **** **... dalej mi sie nie chce gwiazdkowac...[koniec zmian] acha, mr_spock : chyba powinienem te minus dwa pointy kliknac nie? <roftl> :mruga: |
Cytat:
Cytat:
A mysłałem, że "pochwała" :haha: ;) 8) |
googlarki nie znasz??!! ???
uuu, tu Ci chyba dezaprobatka wpadnie :) |
Cytat:
Może chodzi o stronę tego nowego szamponu do włosów z jakimis olejkami czy cuś ale Edwardo co szmpon do włosów ma wspolnego z "firmowym czatem" ??? ;) A tak na szerio to jak jest ten link fo "firmowaego czata" ??? ;) PS yyyyyy, Edwardo coś Ci ten ROTFL nie wyszedł ... chyba za dużo GG ;) joke ofkorz ;) :rotfl: |
MacGyver@
hiehie, zapytam sie tak: a gogle.pl znasz? hyhyhy... nie no zarcik <roftl> |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
niezle... krotka refleksja nad tym, jak z ambitnego "Propozycje, sugestie..." mozna sprasc do totalnego off tipic :)
CIAPEK recydywa to jest to, co lubie najbardziej ;) EOT? :P |
Cytat:
dziekuje za spowodowanie usmiechu na twarzy! Ciapek, a powiedz mi, kiedy my to nie odbiegamy od tematu... gdzies juz wspomnialem, ze kazdy oftopic robi sie coraz bardziej oftopicowy. czesto sie zdarza rowniez z topicami na podforach tematycznych :) tak jak MacGyver napisal, ja rowniez zapraszam do wlaczenia sie do dyskusji ;) |
Cytat:
Ciapek może sie przyłączysz do konwersacji 8) ;) |
stop!
Zakończcie te "looźne gatki". Przenieście sie np. na naszego firmowego czata. To nie pierwszy raz kiedy chłopaki odbiegacie od tematu. ..... :nie: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:17. |