![]() |
sprawdź ARayScanner-em on powinien wykryć dobrze i wtedy przegrywaj to alcoholem albo Blindwritem 5, Nerem jak napisał Maciej ja bym sie za to raczej nie zabierał bo nawet obrazu nie zrobi.
|
Wszystkie programy sprawdzajace jakie mam pokazuja ze płyta jest zabezpieczona safedisc v2 .Na niemieckich grupach przeczytalem ze plyta jest w safedisc v3.1.
Wic juz nic nie wiem :help: . Płyta ma dzialac w samochodzie nie w komputerze! |
Jeśli to SafeDisc 2.0 to
nagrywarka z poprawną 100% korekcją EFM ..skopiuje to bez problemu nawet i w Nero. |
sprawdź swojego priva i napisz czy coś dziala???
POZDRO |
Prośba o pomoc w wykonaniu kopii mapy.
Witam.
Chcialbym wykonac kopie bezpieczenstwa plyty z mapa GPS. Plyta jest zabezpieczona SafeDisc2 tak przynajmniej pokazuja wszystkie programy ktorymi ja przeskanowalem. Mam nagrywarke DVD Teac DV W 58G (obsluguje korekcje EFM) ktora niby powinna sobie poradzic z tym zabezpieczeniem ale niestety zadna kopia tej mapy mi nie dziala. Probowalem skopiowac Aloholem i CloneCd wykozystujac Alcoholer i ClonyXXL oraz profiler ale nic to nie pomaga.Moze musze kupic jakas inna nagrywarke,lub cos zle robie. Za wszelkie sugestie dziekuje |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:57. |