![]() |
Wielka awaria systemu wydawania dowodów...
|
No faktycznie tylko u nas takie coś mogło się zdarzyć. A dlaczego dopiero teraz na GPRS się przenoszą??? Jeszcze trochę a będą sami rysowali dowód!!!
|
No to ci co maja zamiar wyrabiac w najblizszym czasie dowod moga miec problem. A wszystkiemu winnien jest znowu kraj, ehh...
|
taka awaria, ze az strona sie nie laduje :)
|
qrwa, a ja za 5 dni biore slub, zmieniam adres i nazwisko - czyli musze wymienic dowod :ysz:
|
zmieniasz nazwisko??!!
Panienskie Ci sie nie podoba? :);):P |
zmieiam zmieniam :) czemu odrazu sie nie podoba?:> powodow jest kilka, dlugo by sie rozpisywac ;)
najgorsze ze dzi ostatni dzien na necie na nie wiem jak dlugo, moze nawet na miesiac :( no nic - odwyk :D |
;) dobra dobra... pewnie Cie za alimenty sciagaj i dlatego :P
miesiac bez netu? ujj, to ja wole kawalerem zostac :) |
a tam odrazu... :> a tego o tym necie to lepiej kobiecie nie mow - mam nadzieje ze moja doceni to poswiecenie :banan:
|
Hehe Nimal, zobaczysz ze szybko uciekniesz do netu - tu jednak jest wiekszy spokoj niz z baba. I nie mysl ze ona doceni to poswiecenie, juz raczej uzna to za norme....wiec nie daj sie! :D :glaszcze: ;p
A przy okazji standardowa formulka: Wszystkiego najlepszego na nowej drodze :roza: :spoko: |
Spółczuje tym, którzy mają umówiony egzamin na prawo jazdy a nie dostaną dowodu i nie maja paszportu. Ciekawe kto im zwróci za egzamin do, którego nie mogli przystąpić?
|
Cytat:
|
nimal daj znac czy po slubie bedzie wiecej czy lepiej || :bicz:
i wszytkiego najlepszego n a tej nowej certyfikowanej drodze zycia :spoko: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:40. |