![]() |
A na jakiej zasadzie to działa?
Mialem keidyś cooler Mastery, któy mial potencjometr. Teraz mam Arctic'i i one dobierają sobie prędkość do temperatury. |
Cytat:
MM= motherboard monitor już kumasz kasprzak?:) niegniewaj sie za to wyjaśnienie nie jestem zlośliwy |
no mowie zalezy ktorymi.
Ja uzywam przede wszystkim MBM5 (swietny soft, do tego przydaje sie jak sie ma Samurize, LCD przy kompie), SpeedFan - regulacja :) |
Cytat:
Polecam MM sofcik:> |
możesz...ale zalezy ktorymi. Na pewno idzie coolerem od proca i ogolnie tymi co są podlaczone pod czujniki na plycie.
Popieram Edwardo! |
Daję wodę od poniedzialku mam nerwy nadwyrężone od chlodzenia powietrzem dysków nb sb i grafy z procem teraz wszystko wodą schlodzę:)
|
a co do twojego posta ze sie nie da...
nawet Abit wypuscil juz soft do swoich nowych plyt glowncyh do sterownia obrotami wentyli... okej, moze nie mowili ci w tej hurtowni o tych programach speedfan itp no ale o Abicie tez ci nie powiedzieli? wiec ta twoja praca w hurtowni, to pewnie tak jak z moja praca z lekami... ^_^^_^^_^^_^ |
Cytat:
kpisz czy o droge sie pytasz? ze co przepraszam? mialem przyjechac do ciebie i ci pokazac? bo jakos sobie tego nie wyobrazam zebym inaczej udowdnil ci to e-droga nizeli podanie stosownego linka... hehe... mina zrzedla? jednak da sie, co? widzisz, tak jak wspomnialem wczesniej, to ze ktos pracuje w hurtowni komputerowej, nie znaczy ze sie zna na wszytkim... edit: Cytat:
moi starzy swego czasu mieli hurtownie, a tak dla twej informacji, lekarstwa sie kupuje w aptece a nie w hurtowni... w hurtowni nie sprzedaja zwykle lekow na detalu... pomysl... a w jakiej ty hurtowni pracujesz? hehehe.... |
ej tylko bez takich !!! :-) a program sprawdze !i zobacze!! ale z tym udowodnieniem to nie wyszlo ci !1 sam musialem sobie udowodnic ale spoko przezyje to !!
p.s a moge wiedziec w jakiej jak bede potzrebowal lekarstwa to bede sie staral ja omijac bo wifdze ze cienko z obsluga jak ciebie zatrudnili , topiacy sie brzytwy chwyta:: hhaah:bicz: :piwo: |
Cytat:
to ze pracujesz w hurtowni komputerow nie znaczy ze masz o wszytkim wiedziec... wiesz ja kiedys pracowalem w hurotwni lekow... na lekach sie nie znalem bo samochody mylem... edit: http://almico.com/speedfan.php zebys zbyt dlugo nie szukal... no i jak tam hurtowniku? da sie czy sie nie da? hehe... |
no dobra o co!!!! jakos pracuje w hurtowni komputerowej i nie slyszalem o czyms takim!!!co z tego ze nie na pelny etat ale to chyba na wiadomosci nie wplywa znaczaca!!! oki udowodnij mi to !hahahaha
|
Cytat:
o ile chcesz sie zalozyc ze jest to mozliwe? no chyba ze u mnie cuda sie dzieja w budzie. |
nie ma szans wymosic mniejsza liczbe obrotow na wentylatorze softwerowo!!jest to nie mozliwe narazie!!to ci mowie
|
Cytat:
|
Programowe zmniejsze obrotów wentyla? Jest to możliwe?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:46. |