![]() |
Boot Vis
Mam maly problem z instalacja Boto Vis a mianowicie za kazdym razem wyskakuje mi oto taki komunikat:
"Nie znaleziono punktu wejścia procedury WmiOpenTraceWithCursor w bibliotece ADVAPI32.dll" Co moge z tym zrobic ? Pozdrawiam |
odwolanie do wlasnego dysku? daj jako zalcznik ten obrazek ;)
|
Cytat:
No wlasnie a tak z ciekawosci to w jaki sposob zalacza sie obrazki z dysku? |
A jaki masz system operacyjny?
|
Cytat:
|
jak biblioteka dll to spróbuj DirectX najnowszego wgrać
|
Cytat:
Wiemn już dlaczego microshitt wycofal boot visa a mianowicie pewnie chodzi o problem z irq not equal który mam na każdej mobo z nforce 2 po użyciu boot visa niepolecam go i tyle są lepsze narzędzia na tweakowanie winxp:) |
Cytat:
A jakie np sa lepsze narzedzia do Tweakowania XP. Jesli chodzi o system to mam Win Xp bez zainstalowanego SP (tylko z drugiej storny zastanawialem sie czy to mi by cos dalo)? |
memorando@ mi bootvis na nf2 (XP) dziala i to calkiem niezle ... z 4 paskow widze juz 1,5
|
Cytat:
2. usługi zabić niepotrzebne 3. cacheman xp 4.win boost:) pozdrawiam |
Cytat:
A ten caly programik Tune XP niby wylaczylem wszystkie mozliwosci jakie sie tylko dalo tylko jakos nie zauwazylem po nim by mi cos system przyspieszyl ..... |
Cytat:
|
memento@ ... mam dwie plyty A7N8X Deluxe i A7N8X-E Deluxe - RAID0 na obu i wszystko hula
alcohol tyz tam jest :D btw dzis na notebooku i na A7N8X-X - poszlo wszystko oK - ale dupa stasio z optymalizacja (zarobione po 5 scec to nie interes) :( |
Cytat:
|
na na nanana :jezyk:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:19. |